34 hetes vagyok, és még alig vettem babacuccokat, a szobába dolgokat stb. Félek, hogy kifutok az időből, de a tappenzt is csak jövő héten kezdem meg, addig alig van időm sajnos. Vannak itt olyan kismamák, akik hasonlóképpen vannak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 18:51
1/7 anonim válasza:
Az elejen nem kell a babanak sok minden, szerintem ne aggodj ezen.
Es meg van 6 heted. En szules elott par nappal vettem pl matracot a kisagyba.
2/7 anonim válasza:
Nyugi..ha a list megvan, màsfél nap alatt be lehet szerezni mindent. Ha később kell valami, bàrmikor el lehet futni ezt-azt beszerezni.
3/7 anonim válasza:
36 hetes vagyok, a kórházi csomag felét még meg se vettem. :D nemhogy bepakolni..
A babának sincs meg minden, pelus meg popsikrém stb.. az ilyesmit szándékosan hagytam a végére. Bár lassan tényleg be akarok szerezni mindent.
4/7 anonim válasza:
39. hétben voltam amikor végre készen lett a lakásunk, mivel költöztünk. Ezért semmit nem vettem meg a babának, hogy a költözésnél azt ne keljen pakolni. A baba szobába a bútorok megvoltak már rendelve. Szépen be pakoltunk mindent. Másnap mentünk vásárolni. Mindent sikerült is megvenni 1 nap alatt, mivel már a listám megvolt. Mikor haza mentem szépen a kis ruhákat kimostam, bevasaltam, a kórházi cuccokat összeszedtem egy bőröndben. Este fáradtan zuhantam az ágyba. Mondtam is a férjemnek, hogy holnap egész nap aludni fogok. Persze esély nem volt rá, mert reggel 8-kor már a kezemben volt a kislányom. Nem bántam meg, hogy így alakult. Végül is minden készen lett mire a baba érkezett. Neked is van még időd beszerezni mindent. Jó babavárást! :)
5/7 anonim válasza:
Ha nem szempont, h a legjobb árban szerezzetek be mindent, akkor bemész egy bababoltba, az eladó kezébe nyomod a listát, ő meg összepakolja neked.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! Sikerült megnyugodnom. Azt hittem, egyedül vagyok ezzel, és emiatt rossz anya is egyben. Pedig tényleg alig várom a kislanyomat!!! Csak annyira rohan az idő... Es hat azt latja az ember, ha egy picit is feljon a gyk-re, hogy más már 20 hetesen mindent beszerzett...
2015. aug. 30. 21:56
7/7 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya! :-) Az első lányomnál én babonából nem vettem semmit a 28. hétig. Most, a másodiknál pedig az utolsó 2-3 hétre hagyok mindent (igaz, most könnyebb, mert sok mindent megörökölt a nővérétől... Ő is lány lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!