Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 29 hetesen korai,...

Szerintetek 29 hetesen korai, ha nekilatok kimosni es kivasalni a babacuccokat? Ti mikor kezdtetek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 06:41
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
35 hetesen kezdtem, nem akartam kétszer dolgozni. Úgy éreztem, hogy ha hónapokkal előtte megcsinálom, akkor mire oda jutunk, poros lesz, állott, stb. Aztán annyira sikerült kitolni mindig az időpontot, hogy 37. hétre lettem kész mindennel. Alig vártam, hogy csinálhassam, és mire odaértem, rájöttem milyen sok :))
2013. nov. 5. 06:46
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igen, én 34 hetesen láttam neki az elsőnél, pont elég volt.
2013. nov. 5. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Én kb a 28. héten kezdtem mosni, vasalni, szépen sorban. És még így is fárasztó volt a vasalás. Én kimosott kivasalt párnahuzatba tettem bele a mosott/vasalt/hajtogatott ruhákat, így tettem a szekrénybe, így nem porosodik. Kényelmesebb így lassan haladni, még lesz vagy 2 adag mosásom a babának, ahogy összegyűlik a többi ruha és egyéb textil is. (Most 31 hetes vagyok.)
2013. nov. 5. 06:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! 34 hetesen kezdtem el, tulajdonképp nagyon hamar kész lettem vele. Nem halmoztam fel a dolgokat neki, de nem akartam 2x dolgozni.
2013. nov. 5. 07:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél 29 hetesen kezdtem, szépen apránként, mert akkor még javában dolgoztam, így nem volt időm, energiám egyszerre sokat bevállalni. Aztán 35 hetesen újrakezdtem, mert úgy éreztem, nincs már olyan "tiszta, finom".

A második terhességem alatt szintén sokáig dolgoztam, 36 hetesen eljöttem TGYÁS-ra, 3 nap alatt megcsináltuk (édesanyám segített) az egészet.

Ha úgy látod jónak, nekiláthatsz, engem sem tudott volna senki lebeszélni az első baba előtt erről :-),

csak a tapasztalataimat írtam le.

2013. nov. 5. 07:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!!

Az a helyzet, hogy elo baba es semmi segitsegem nincs es nem is lesz, mert kulfoldon elek a csaladtol tavol. Na jo a ferjem segitene de inkabb megcsinalom en :D

2013. nov. 5. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a végére hagytam, kb. a 37. hétre készültem el vele. Dolgoztam még egyébként, szóval emiatt is haladtam lassan... Egyedül csináltam én is, de ha most kéne döntenem, előbb kezdeném jóval :)
2013. nov. 5. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a 30. héten kezdtem el,de jól is tettem,mert a 34. héten be kellett feküdnöm a kórházba,ki sem engedtek csak már szülés után a babával.Segítségem nem volt,kapkodhattam volna friss császáros sebbel,hogy legyen a lányomnak szép tiszta,vasalt ruhája.
2013. nov. 5. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:
fölösleges ilyen korán mert amire megszületik ujra moshatnád, porosodik még a szekrényben is.
2013. nov. 5. 08:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Kszonom az utolsok valaszat is, szerintem varok meg 2-3 hetet.

Mindenkinek ment a zold kez :)

2013. nov. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!