Milyen babacuccokat érdemes elkezdeni beszerezni 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, lassan itt az ideje, hogy nekiálljak beszerezni a dolgokat, de egyszerűen nem tudom, mivel, hol kezdjem el. Kiságy az, ami már megvan, plusz hugomnál 1-2 dolog, amit neki adtam, mert nemrég szült.2016. ápr. 19. 19:07
1/11 anonim válasza:
Szerintem még teljesen felesleges bàrmit is
3/11 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az első kettő válaszoló.
Szerintem ez még nagyon korai!
Ne adja Isten, de rengeteg minden történhet még, plusz ugye azt sem tudjátok, hogy fiú lesz vagy lány.
Ráér ez még.
Akciók is mindig vannak és lesznek is.
4/11 A kérdező kommentje:
Na pontosan ezért kérdeztem, mert ugye nemet nem tudunk, de nem is egyszerre szeretnénk minden után kapkodni :) Olyan dolgok, mint a babafürdető, ruhapelenka,kád, ilyesmi is csak a végén legyen megvéve?
2016. ápr. 19. 19:17
5/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon ràér.
Mi sem rohantunk anno.
6/11 anonim válasza:
Babafürdetőt az orvos írja fel az újszülöttnek. Szóval az aztán végképp ráér. :)
3-as voltam.
7/11 anonim válasza:
Szerintem is ráér. Én 22. Hétben vagyok, első baba lesz. Kiságy megvan, mert ismerős olcsón adta. Nézegetek már, de nem vettem.
Ha foglalkozni akarsz a dologgal, akkor írd össze mire lesz szükség, kb mennyibe kerül. Rokonok is késöbb adnak, ha adnak, azokat felesleges is megvenni.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is rá ér még venni! Viszont nézegetni már elkezdhetsz. Olvasgatni, utána járni. Babakocsit én sokáig keresgéltem. Érdemes a 20 hetet megvárni, körbe érdeklődni ki mit adna esetleg.
9/11 anonim válasza:
A boltokban ilyenkor értékelik le nagyon olcsóra a megmaradt téli holmit. Azt nagyon megéri, én annó júliusban vettem télikabátot a gyerekemnek, 4-5 ezer helyett egy ezresért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!