31. Hétben átlátszó, vízszerű hüvely váladék normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
31 hetes vagyok és átlátszó, vízszerű hüvelyi folyásom van és nem kevés mindennapi.
Normális?
2020. dec. 1. 22:17
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt 32 hetesen, de rengeteg. Doki megvizsgált azt mondta gyulladás. Kaptam kúpot, elmúlt. Most megint visszajött 36 hetesen. De nem jutok el dokihoz karantén miatt. :(
2/6 A kérdező kommentje:
Én voltam védőnőnél vele és vinnem kellett vizeletet nem volt se gyulladás,gomba, fertőzés.
Csak félek, hogy magzatvíz szivárgás.
2020. dec. 1. 22:38
3/6 A kérdező kommentje:
Én ahol lakom sajnos az orvos nem mond semmit.
2020. dec. 1. 22:39
4/6 anonim válasza:
Vizeletben nekem se mutatott semmit. Csak amikor doki megnézett akkor mondta hogy jó durva gyulladás. 😀 De most megint, igaz kevesebb, de ugyan olyan, így nem gondolom hogy magzatvíz.
5/6 anonim válasza:
Lehet venni tesztet vagy vlmi betét szerűt, ami kimutatja, ha magzatvíz. Talán patikákban, drogériában.
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen... bár nem olyan sok, kb 2-szer volt több. A doki megállapította, hogy bakteriális fertőzés, kaptam rá antibiotikumot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!