Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkísért a párotok benneteket...

Elkísért a párotok benneteket a védőnőnél tett első (vagy akár a többi) látogatás alkalmával? Vagy egyedül mentetek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek először és nem tudom, hogy megkérjem-e a férjemet, hogy kísérjen el vagy nem.
2010. aug. 11. 07:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd meg "interjuvolom" a kispapát.
2010. aug. 11. 12:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges a védőnőhöz elkísérnie. Nagylány vagy. Persze az orvosi vizsgálat más, mikor már ultrahangon látja a kicsikét, és együtt örültök. Hidd el, semmi extra nem történik a védőnőnél, csak csupa kérdés, pisileadás, vérnyomás- és súlymérés...
2010. aug. 11. 15:20
 23/25 anonim ***** válasza:
ahol en elek
2010. aug. 11. 17:22
 24/25 anonim ***** válasza:
én mindíg egyedül mentem.
2010. aug. 11. 21:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt kérdés ,mindenhová elkisért :) A védönötöl az ultrahangon keresztül minden vizsgálatnál ott volt , igaz a munkabeosztása megengedte .Utólag azt mondta semmi pénzért nem hagyta volna ki ,hogy pl ultrahangon lássa a kislányát ,halja a szivhangját ,a többi vizsgálatnál meg csak támaszom volt ,de én örülök hogy ő ilyen .
2012. dec. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!