Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkísért a párotok benneteket...

Elkísért a párotok benneteket a védőnőnél tett első (vagy akár a többi) látogatás alkalmával? Vagy egyedül mentetek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek először és nem tudom, hogy megkérjem-e a férjemet, hogy kísérjen el vagy nem.
2010. aug. 11. 07:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem a párom a 12. heti uh-ra kísért el, oda sem jöhetett be. Amúgy úgy dolgozik, hogy pont amikor délelőtt dolgozik, nekem akkor kell mennem dokihoz. Persze fizetős uh-n ott volt és olyan csendben volt a meghatódottságtól az egyébként nagyszájú párom, hogy még a szonográfus is megjegyezte, hogy apukának elvitte a cica a nyelvét. Az nem megoldás, ha megkérdezed van-e kedve elkísérni? Ha nincs akkor sem lesz semmi bajod..ott úgyis olyasmik történnek, amik nem túl érdekesek:)
2010. aug. 11. 08:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2010. aug. 11. 08:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Védőnőhöz sosem, engem az orvoshoz kísért mindig a férjem.
2010. aug. 11. 08:12
 14/25 A kérdező kommentje:
De, jön velem, ha megkérem rá, csak nem tudtam, hogy "hogyan működik" ez a dolog. Azért kérdeztem, hogy nem-e ciki, ha magammal rángatom a védőnőhöz.
2010. aug. 11. 08:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor jött velem amikor először kiadták a kis könyvet ekkor volt a második uh is amikor már hallottuk a pici szívét. Azóta sajna nem volt a munkája miatt ráadásul másik városba jár át dolgozni de uh-ra rendszeresen elkísért.

37hkm

2010. aug. 11. 08:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem ez eszembe sem jutott. Bár első kismami vagyok, nem is tudtam, h mi lesz a védőnőnél, de a doki mondta, h vizeletvizsgálat, súly, meg vérnyomás, elmondja mindig a legfontosabbakat, felkészít a szülésre, meg ilyesmi, ezek nem túl érdekesek. Szerintem az UH jobban érdekli őket, én akkor sem gondoltam volna rá, ha munkaidőn kívül kellene mennem. Meg lesz majd tanfolyam, meg előadások, ilyenek szerintem minden városban vannak, ált. este és akkor elmondják milyen lesz az apás szülés, meg a kórházban, meg ilyesmi, én arra majd szeretném ha eljönne, sokkal "nekivalóbb"!
2010. aug. 11. 08:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem sem jutott eszembe, hogy a védőnőhöz el kellene velem jönnie a páromnak. A dokihoz többször is elkísért UH-kra, de a védőnővel akkor találkoztak, mikor először jött ki a babánkhoz.
2010. aug. 11. 08:33
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem még 4Dre sem jött, nem hogy védőnőhöz!:) De nem baj mert jött édesanyám akit pedig sikerült megrigatom:) Igy nem is bántam, hogy nem jött!:)

Nálunk nagyon nagyon sokat kell várni, ha a párod türelmes akkor szerintem kérd meg menjen veled. Szerintem az jó, ha ismerteted a védőnővel...

Üdv 31 hetes pocis

2010. aug. 11. 08:44
 19/25 anonim ***** válasza:
engem mindenhova, mind3 gyereknél, kivéve, mikor itthon vigyázott a 2-re. sajna nekünk uh-ra vonatozni kell...itt helyben nincs
2010. aug. 11. 08:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinte minden vizsgálatra együtt mentünk. Nőgyógyászhoz, védőnőhöz, sőt még vérvételre is jött velem. Nem is volt kérdés, hogy elkísér-e. De hozzáteszem, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, majd egy hónapot töltöttem kórházban vetélés gyanúval, így a párom nagyon aggódik értünk.

Védőnőhöz főleg a 20. hét óta szeret jönni, mivel azóta mindig meghallgatjuk a picikénk szívhangját:-)

Szerintem kérdezd meg a párodat, hogy lenne-e kedve veled menni. Én úgy gondolom, hogy jobb ha a kispapák is tudják, hogy mi vár a mamára az elkövetkezendő 9 hónapban:-)

29h km

2010. aug. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!