Ennyire aktív egy 23 hetes baba?
Sziasztok!
23+2 kismama vagyok. Az utóbbi 1 hétben nagyon aktív a kislányom. Napi 10-15x ficánkol, és elég erőseket rúg. Nemhogy apa érzi, hanem fekve látszódnak is a mozdulatai (picit megremeg/kidudorodik a hasam). Aludni sem igazán tudok, mert mocorog éjszaka is.
Más is van/volt így? Ne értsetek félre, imádom ezt az érzést, meg hogy tudom, hogy jól van, csak furcsa, mert más ilyenkor kezdi el érezni. Én 17.héttől kezdtem, első baba :)
Oh lesz ez még durvább is 😂 most vagyok 32+1... Reggel ő kelt... Este meg lehetetlenség elaludni mert neki sehogy sem jó és állandóan rug nyom stb.
Éjszaka csak forgolodok mert már fáj a csípőm ilyenek sehogysem kényelmes 😅 sok alvás már most sincsen 🤦
Remélem most kitombolja magát és ha kijön akkor kicsit nyugisabb lesz 😂 jah és hozzáteszem hiába kislány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!