23 hetes vagyok. Kb 2 napja nem túl aktív a babám. Normális, vannak nekik is lustább napjai?
Szia igen teljesen normális!A meleg miatt van ha megfigyeled hűvösebb időben aktivabb, nagy melegben kevésbé.:D
Üdv:35 hetes kismami
Én is hasonló helyzetben vagyok, szintén 23 hetesek vagyunk és három-négy hete érzem a mozgását. Egyre erősebb volt és két héttel ezelőtt volt olyan, hogy egész nap meg sem állt, az én babám sem rugdos, hanem azt csinálja, amit a tiéd, szinte feszíti ki a hasfalamat. Külföldön élek és jó egy hete kezdődött egy erősebb melegfront, ami engem is nagyon megviselt, mert nem vagyok hozzászokva és azóta alig-alig érzem a babát, jó esetben reggel és este nagyon apró mozgások vannak. Szívhanghallgatóm van, így naponta egyszer meg szoktam számolni és az teljesen normális. Két napja ismét hűvösebb van, az én hangulatom is jobb, mégsem mozog ugyanannyit a babám, mint korábban, úgyhogy tegnap már sírtam is, annyira kétségbe estem (bár szinte minden miatt tudok sírni, amióta terhes vagyok).
Gondolom a babó megsajnált, mert éjszaka arra ébredtem, hogy ismét ficánkol és azóta is aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!