Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok. Kb 2 napja...

23 hetes vagyok. Kb 2 napja nem túl aktív a babám. Normális, vannak nekik is lustább napjai?

Figyelt kérdés
Eddig is ritkán rugdosott/akkor igaz nagyon erőssen/, inkább kidugja itt-ott valamijét, olyan érzés, mintha a hasfalamon keresztül próbálna kibújni. Más babája is csinálja ezt?
2008. júl. 30. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia igen teljesen normális!A meleg miatt van ha megfigyeled hűvösebb időben aktivabb, nagy melegben kevésbé.:D

Üdv:35 hetes kismami

2008. júl. 30. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a nagy melegek, frontok őket is megviselik, nem csak minket. Én is bepánikoltam először, de aztán megnyugtattak!
2008. júl. 30. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Hajlamos vagyok mindent túlaggódni. Boldog babavárást mindenkinek!
2008. júl. 30. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én csak 21 hetes vagyok, de nekem is nagyon lusta a babám, van, hogy napokig nem érzem, aztán meg egész nap bökdös. Aztán lehet, hogy még túl pici ahhoz, hogy minden egyes nap érezzem... Minden jót!
2008. júl. 30. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, szintén 23 hetesek vagyunk és három-négy hete érzem a mozgását. Egyre erősebb volt és két héttel ezelőtt volt olyan, hogy egész nap meg sem állt, az én babám sem rugdos, hanem azt csinálja, amit a tiéd, szinte feszíti ki a hasfalamat. Külföldön élek és jó egy hete kezdődött egy erősebb melegfront, ami engem is nagyon megviselt, mert nem vagyok hozzászokva és azóta alig-alig érzem a babát, jó esetben reggel és este nagyon apró mozgások vannak. Szívhanghallgatóm van, így naponta egyszer meg szoktam számolni és az teljesen normális. Két napja ismét hűvösebb van, az én hangulatom is jobb, mégsem mozog ugyanannyit a babám, mint korábban, úgyhogy tegnap már sírtam is, annyira kétségbe estem (bár szinte minden miatt tudok sírni, amióta terhes vagyok).

Gondolom a babó megsajnált, mert éjszaka arra ébredtem, hogy ismét ficánkol és azóta is aktív.

2008. júl. 31. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!