Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is tortenik olyan...

Veletek is tortenik olyan hogy a babatok lustabb mint maskor? (lent bovebb)

Figyelt kérdés
Meg kell hogy emlitsem hogy RH negativ-os vagyok es mar a masodik babat varom.Mar a 31-dik hetbe vagyok es egy par napja mar hogy nem mozog annyit a pici mint azelott.Lehet valami gond?Emlekszem volt egy idoszak hogy az elso is lustalkodott de nem ilyen sokat.Kozbe rug egyet es idokozbe erzem hogy meg mozdul,de ezelott kacagtunk hogy hogy hullamzik a hasam ahogy mozog,most nem akar ugy mozgolodni.Vajon mitol?
2010. júl. 9. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen mellett soha nem szabad elmenni, legyinteni!

Meg kell nézetni a lepényt, köldökzsinóráramlást!

Lehet, hogy minden oké, DE problémára is utalhat, ha nem mozog eleget a baba!

2010. júl. 9. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
ezert is leptem be ide mert az a gond hogy csak szerdara tudott programalni az orvos es nagyon idegesit hogy nem-e valami baj lehet!Gondoltam kapok valami valaszokat.Ja es koszonom a valaszokat elore is
2010. júl. 9. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj be a kórházba, s megnéznek!

Inkább feleslegesen, minthogy izgulj szerdáig, s valami baj legyen!

2010. júl. 9. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem nincs semmi baj...31.héten vagyok én is, nekem egy hete nyugodtabb a baba..egy, hogy nől, tehát már nincs annyi helye ficánkolni, másik, hogy kialakul egy ritmusa, ébrenlét-alvás...én 2nap lustizása után voltam berendelve éppen kötelező ultrahangra, minden megfelelő, köldökzsinórvéráramlás, elegendő magzatviz, szóval minden...

ha szeretnéd felébreszteni, hallgattasd a kedvenc zenéjét, vagy igyál kávét, kólát, élénkebb lesz.

Én azt is megfigyeltem, ha front van, vagy kánikula, többet mozog, akkor ő sem tud nyugodtan pihenni, viszont ha nics front, mint már egy hete,sokat pihen...

ne aggódj addig is, mig a dokihoz nem jutsz el..

30+1 heteske

2010. júl. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!