Mi tortenik az elso vizsgalatokon es mikor van az elso ultrahang?
Ezek általában az első vizsgálatok, de orvosa és kórháza is válogatja, plusz hogy az UH általában ilyenkor hüvelyen keresztül történik, még a 12. hét körül is..
Boldog babavárást! :-)
31 hkm
koszonom a valaszokat es a weboldalt.az elso vizsgalat es az elso ultrahang kozott mennyi ido telik el?
a 10. heten kertek be elso vizsgalatra.
ha jól emlékszem, az első vizsgálaton a doki kézzel kívülről kitapintja a méhet, mert ő már érzi, hogy növekszik
nálunk az első UH a 12. héten volt, ez még hüvelyi, de ez kórházanként változó
ha szeretnél esetleg integrált tesztet csináltatni, annak a 12. héten van az első vérvétele
Én először 4+5 hetesen mentem, ahol hüvelyi uh-on, már látta a petezsákot! Utána 7 hetesen már volt szívhang. Most legközelebb, a dokimhoz 11 hetesen megyek, 12 hetesen meg a genetikaira.
Sok orvosnak a terhesség, csak a 12. hétnél kezdődik. Mert addig még elég nagy az esélye a bajnak! Bár én azért akartam hamarabb menni,hogy tudjam, valóban terhes vagyok-e, és hogy jó helyen van-e. Mert a méhenkívülinek elég komoly következményei vannak!
Nagyon koszonom a valaszokat sokat segitettetek.
Mivel kulfoldon elek igy a 10heten kuldenek el az elso vizsgalatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!