Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tortenik az elso vizsgalato...

Mi tortenik az elso vizsgalatokon es mikor van az elso ultrahang?

Figyelt kérdés
6 hetes kismama kerdesei, koszonettel
2011. máj. 18. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Elmész a nőgyógyászhoz, elmondod, hogy pozitív a teszted. Megvizsgál, aztán elküld ultrahangra, ahol megállapítják a terhességet. (megnézik van-e már szívhangja a babának) A következő uh a 12. heti, ez genetikai uh.
2011. máj. 18. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Jaaa, és gratulálok a babához!!!! :)) (első voltam)
2011. máj. 18. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek általában az első vizsgálatok, de orvosa és kórháza is válogatja, plusz hogy az UH általában ilyenkor hüvelyen keresztül történik, még a 12. hét körül is..

Boldog babavárást! :-)

31 hkm

2011. máj. 18. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat es a weboldalt.az elso vizsgalat es az elso ultrahang kozott mennyi ido telik el?

a 10. heten kertek be elso vizsgalatra.

2011. máj. 18. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vizsgálatra én azt az időpontot egy kicsit későinek tartom, de lehet, hogy nem volt hamarabb időpontjuk vagy nem tudom.. Általában az első az 5.-6. hét környékén szokott lenni, a második úgy kb a 11.-12. hét környékén, ha jól tudom.. :-)
2011. máj. 18. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

ha jól emlékszem, az első vizsgálaton a doki kézzel kívülről kitapintja a méhet, mert ő már érzi, hogy növekszik

nálunk az első UH a 12. héten volt, ez még hüvelyi, de ez kórházanként változó

ha szeretnél esetleg integrált tesztet csináltatni, annak a 12. héten van az első vérvétele

2011. máj. 18. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én hat hetesen nem mennék el újra. Ha béna dokit fogsz ki észre sem veszi, hogy terhes vagy. Még a 2 pozítiv teszetemet is kinevették mondván rosszul csináltam. Én sajnos véreztem ezért mentem 6 hetesen. 2 doki sem látta, majd 2 napra rá még jobban véreztem akkor már látta a 3-dik orvos. Megjegyzem nem is volt pici.
2011. máj. 19. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Én először 4+5 hetesen mentem, ahol hüvelyi uh-on, már látta a petezsákot! Utána 7 hetesen már volt szívhang. Most legközelebb, a dokimhoz 11 hetesen megyek, 12 hetesen meg a genetikaira.

Sok orvosnak a terhesség, csak a 12. hétnél kezdődik. Mert addig még elég nagy az esélye a bajnak! Bár én azért akartam hamarabb menni,hogy tudjam, valóban terhes vagyok-e, és hogy jó helyen van-e. Mert a méhenkívülinek elég komoly következményei vannak!

2011. máj. 19. 08:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a valaszokat sokat segitettetek.

Mivel kulfoldon elek igy a 10heten kuldenek el az elso vizsgalatokra.

2011. máj. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!