Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 33. hét után kinek hogy...

A 33. hét után kinek hogy telnek a napjai, mivel tölti idejét?

Figyelt kérdés

Az évszaknak tudhatom be inkább, hogy ennyire lelassult minden?

Néhány hónapja veszélyeztetett terhesként már nem dolgozom, ugyanakkor itthon gyermekem is van, ellátom a családom, tehát nem unatkozom...

Mégis, annyira lassan megy az idő.

2011. jan. 21. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:

34. hétig dolgoztam, utána is bementem párszor (átadás -átvétel)

Ha itthon voltam olvsatam, filmeket néztem, mentem ide-oda, fiamat vittem.oztam a suliból/ba.

És nagyon gyorsan eltelt az idő

2011. jan. 21. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én ugyan 32 hetes vagyok, de néha ólomlábakon telnek a napok, próbálok a barátokkal találkozni, de még így is néha nehéz.

Sajnos már november óta itthon vagyok.

Talán most hogy vásárolunk, mosok, vasalok lassacskán jobban el fog telni az utolsó 8 hét.

2011. jan. 21. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Karácsony óta vagyok itthon,de én már nagyon vártam!!!!

Nekem meg pont ellenkezőleg....olyan gyorsan megy az idő.

Még sok dolgom van(mosás,vasalás,szekrény berendezés,minden előkészítése)és mégis olyan nyugodtan csinálok itthon mindent.

Be kellene már pakolni a táskát is a kórházhoz,de még azt is olyan halál nyugodtan fogom,majd ha lesz kedvem,pedig már 35 hetes vagyok.

2011. jan. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!