Ugye nem lehet baj? Lustább lenne?
Nekem is mellső fali,igaz én még csak 27 hetes leszek,de nekem sem mozog egyfolytában.Sok minden közre játszik,az idő,hogy mihez van kedve stb.lehet hogy kinevetsz,de ülj le kényelmesen és egyél meg egy csokit,amit szeretsz,én a múltkor csak úgy spontán ezt csináltam és végig mozogta az egészet,nagyon édes volt és nagyon megörültem,pedig nem vagyok egy csokievő fajta.
Egy próbát megér.De szerintem először is nyugodj meg,mert az nem tesz jót,nincs itt semmi baj.
Nekem is mellsőfali volt és szinte pontosan meg tudtam mondani, hogy hol, mert ott nem éreztem a rugdosását. Egyszer uh-n kérdeztem a dokit, hogy nem inkább a bal oldalfelé van-e és ott volt.
Figyi, ha érzed, akkor tutira van szívhang. Nekem szinte csak este mozgott többet. Napközben le kellett feküdnöm és figyelnem, akkor éreztem csak. Nem szerette, ha az oldalamra feküdtem és így tettem, ha azt akartam, hogy ébredjen fel egy picit. De hétfőn akár be is mehetsz egy uh-ra, hogy megnyugodjatok. Bár én jártam volna hetente is, szerettem látni és tudni, hogy jól van. Nekem volt dokim, 4 hetente kellett mennni és az utolsó trim.-ben 3 hetente, de az utolsó 4 hétben ctg-re miden héten, akkor már a magánrendelésére nem is kellett mennem. Ráadásul 2 héttel korábban jött a babám, szóval csak 2 hét ctg-m volt.
Olyan jó visszagondolni, irígyellek. :)
Boldog babavárást!
Köszönöm, akkor biztos minden rendben van :)
Kedves utolsó!
Nekem ugyanígy van, csak este érzem jobban, vagy ha félig fekve ülök, akkor van amikor boxol is a kisfiam. Csak nyugtalanított, hogy 2-3 napja nem igazán mocorog.
27 hkm vagyok.Tegnap en is nagyon megijedtem mert alig mozgott valamit.
De ma mar ment mindenfele mocorgas.
Neked is köszönöm.
Biztos csak az idő miatt volt ilyen, este már virgonckodott szerencsére :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!