29 hetesen 1600 grammos a babám, ezekkel a méretekkel nagynak számít ugye?
Szia!
Nekem 25 hetesen 1 kilónak mérték, majd 32 hetesen 2300 grammnak, 34 hetesen 3 kilónak, 38 hetesen 3700 grammnak!39. héten született 3950 grammal!
Hátha ez majd segít kalkulálni!
1. vagyok.
Utolsó! Úristeeen! Császár volt?
Mi 28 hetesen voltunk 1,4 kg-sak! Nekem azt mondta a dokim,hogy nem nagy, de nem is pici. Azért láttam rajta,hogy egy picit nagyobbnak tartja.
Most voltunk 32+4 hetesen 4d-sen,ahol 2,15 kg-ot mértek. A szonográfus is azt mondta,hogy 20 dkg-val számoljak hetente. Ami kb. ki is jött eddig,ha a 28. heti méreteit nézem. Tehát azt mondta,hogy (bár ez nagyon csak tippelgetés) 3,7 kg körüli lesz! Ami szerintem nem olyan veszélyes.
Szerintem a tiéd kb. max. 4 kg körüli lesz. Barátnőmnek pl. nagy babát jósoltak a 32. heti uh alapján, aztán nem is hízott annyit a végén, 3,5 kg-os kisfia lett!
19:05ös vagyok.
Igen császár volt. De nem a baba méretei miatt,hanem fájásgyengeség miatt,18óra vajúdás után szinte semmit nem tágultam.
Egy sokkal kisebb babát sem tudtam volna megszülni hüvelyen keresztül(sajnos).
A lányomat szülés előtt 2nappal 4200grammra becsülték,mindenki meglepődött velem együtt, hogy ilyen nagy lett!
Mindenesetre gratulálok! Jól megnövesztetted a bébit! :D
Amúgy nekem ugyanilyen szülésem volt csal 16 óra után császároztak mert bár kitágultam nagy kínkeservvel, a baba nem tudott lejönni a szülőcsatornába mert a kezét olyan furcsán beakadt a homlokához, hogy nem fért be de vissza se tudta már húzni, elakadt. :O
Köszi szépen. Nálam nem volt semmi gond,és tényleg csak "rajtam múlott" hogy nem tudtam megszülni,ezért is vajúdtam ilyen sokat,hátha!
Első gyerek,és az orvosom minimum 3évet javasolt hogy várjak a következővel,mert szerinte a második nagy valószínűséggel még nagyobb lesz.
Köszönöm a sok-sok választ.
Maga a mérés biztos,hoyg pontos, mert direkt kértem a dokit,hoyg nagyon nagyon pontisan mérje, már amennyire az UH készülék engedi.
Tehát az adat tuti jó, nem egy elkapkodott össze visza mérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!