Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen 1600 grammos a...

29 hetesen 1600 grammos a babám, ezekkel a méretekkel nagynak számít ugye?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az oké,hogy nem elkapkodott, csak itt az a lényeg,hogy mivel a súlyt több adat alapján állapítja meg a gép, nem lehet pontos. Mert azt nem tudja a gép,hogy mennyire hurkás a bébid. Tehát hiába hosszú a baba, nagyobb a fejkörfogata stb, attól még lehet soványabb, ahogy fordítva is igaz. Hiába pici, attól még lehet vasgyúró!:)
2011. nov. 3. 20:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja persze, ez eszembe sem jutott.

Sajnos az értékeket nem jegyezte fel nekem a doki,legalább egy fejkörfogatot tudnék,de nem tudok. :-(

Tehát lehet hogy 4 kilós lesz a babám,de olyan vékony és hosszú,hoyg simn kifér?

Meglátjuk,mert már a 2860 grammos lányom is alig fért ki.

2011. nov. 3. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Már válaszoltam, a sok uh adattal,és 3950-nel született!

Nekem sem tűnt daginak a 3950 grammjával, mert 61 centi volt hozzá!36-os volt a buksija, de mikor egy könnyű szüléssel megszületett, és mondták hogy mekkora, nem nagyon akartam elhinni!Főleg a centit! :)

De nagyon vékonynak tűnt, mert ugye hosszú volt!

23 hód kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja

2011. nov. 3. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!