Aggódom! Ma a második napja hogy nem érzem a picurt! 23 hetes vagyok! Volt hogy 1 nap nem volt aktív, de már ez nagyon idegesít! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 08:38
1/27 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék védőnőhöz,vagy dokihoz egy szívhanghallgatásra.Lehet,hogy csak alszik,vagy nem arra rugdos,amerre szokott,ezért nem érzed.De inkább menj többször feleslegesen,mint hogy baj legyen.Én is voltam már emiatt védőnőnél és rendben volt minden.Ne izgulj,biztos nincs gond.
2/27 anonim válasza:
nincs baj, piszkágasd, igyál egy kávét, sétálj, lusta ebben az időben, vagy csak nem rodózik, hanem finoman motoszkál. ha nem tudsz megnyugodni, menj el a védőnőhöz, hogy meghallgassátok a szívhangját!
3/27 anonim válasza:
Hát valahogy próbáld felébreszteni vagy menj be az ügyeletre esetleg védőnőhöz,az már egy kicsit sok hogy két napja. De meg sem mozdult vagy csak nem aktív?kávé,kola,csoki,fagyi,egy kicsit óvatosan ütögesd meg a pocidat vagy valami
4/27 anonim válasza:
Szia!
Ne ess pánikba. ez az első szabály. Igyál valami szénsavasat, egyél, és meglátod "beindul" :) Ha esetleg mégsem, akkor tényleg irány a védőnő vagy a nődoki, ahol mikrofon van...
5/27 anonim válasza:
Nekem a csoki valt be de ha tenyleg semmi nem jo az itt felsoroltak kozul tenyleg irany a vedono de lehet h erzi az idot es amiatt nem tul aktiv
6/27 anonim válasza:
Mi is többször voltunk így, az első alkalommal még bementünk a kórházba a második alkalommal megvártuk míg hírt adott magáról, persze akkor is nagyon ideges voltam de szoktak ilyet csinálni :)ráadásul ha olyan kedve volt hogy nem akart mozogni akkor piszkálhattam de meg sem moccant. Minden esetre azért elmehetnél orvoshoz hogy megnyugodj, és hogy a doki megnézze ultrahanggal, így te sem idegeskedsz feleslegesen mert addig úgy sem leszel nyugodt míg az orvos azt nem mondja hogy minden rendben.
7/27 anonim válasza:
Egy pici rúgást sem éreztél?Mert olyan nekem is volt hogy kevésbévolt aktiv,és 2 napig ugy emlékeztem meg se mozdult,valószinű igen,csak kisebbet és nem regisztráltam annyira.Viszont a saját megnyugtatásodra szerintem is bemehetsz a dokihoz.
8/27 anonim válasza:
kapcsolj be egy hangos zenét, aminek gyors a ritmusa. erre minden baba reagál. Ha ez sem válik be, akkor tényleg nézesd meg. Én is voltam 3-szor, harmadszorra csinálta ezt a doki. Akkor mondta, hogy mindig ezzel kezdjem. Szóval ha az itt leírtak közül egy sem válik be, akkor tényleg menj el.
9/27 anonim válasza:
Jó ötletek pl. a hangos zene, a kávé, és a védőnős szívhang-hallgatás!
Aztán írd meg légyszi, ha már megtudtad, hogy minden rendben, csak lusti volt a picikéd! :)
10/27 anonim válasza:
Na, kipróbáltad a "tanácsokat"? Picid?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!