Aggódom! Ma a második napja hogy nem érzem a picurt! 23 hetes vagyok! Volt hogy 1 nap nem volt aktív, de már ez nagyon idegesít! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 08:38
21/27 anonim válasza:
Remélem, nincs baj! Miért nem írsz?
22/27 anonim válasza:
most már egyre többen aggódunk, hogy nem írsz. Jelentkezz mihamarabb! Szorítunk!!!
23/27 A kérdező kommentje:
Bocs lányok,de nekem negyon messze van az ügyelet!Későn értem haza!DE JÓ HÍREM VAN!!!!!!!!!!!!!!!MINDEN OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!Boldog vagyok,bár még egy kicsit zaklatott!Lusta volt a picur,de a doki is azt mondta hogy jó hogy mentem!Szóval mindenkinek azt tudom én is tanácsolni hogy nem kell pánikolni(mint én)csak menni valahová,és megbizonyosodni hogy minden oké!Azóta persze mocorog,már reggel óta!Mindenkinek Boldog babavárást kívánok,és köszönök mindent nektek!
2009. okt. 22. 07:30
24/27 anonim válasza:
Jaj de örülök, nagyon izgultam én is értetek!
Nem gondoltál arra, hogy vegyél egy szívhanghallgatót? Olcsóbban lehet használtan is venni amit később Te is eladhatsz. Megnyugtatna az ilyen esetekben! Nekem van és hasznosnak találom. Csak megkeresem gyorsan a pici szivét és megszámolom a szívverését.
Boldog babavárást! 22 hetes km
25/27 anonim válasza:
Nagyon orulok h minden oke!En is izgultam ertetek idorol idore megneztem h irtal-e!jo babavarast
26/27 anonim válasza:
Nagyon aggódtunk értetek, mi ma léptünk a 24. hétbe úgyhogy nagyon 'magaménak' éreztem a problémát!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jól van a picúr! Néha én is aggódom, ha nem mozog olyan sokat, 2 óra is rossz, nemhogy 2 nap!
Még egyszer nagyon örülök, boldog, problémamentes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!