8 hetes állapotos vagyok Aggódom, mert a melleim nem feszülnek úgy, mint idáig Egyébként is kicsik a melleim, de idegesít, hogy most miért nem feszül annyira. Ha elmúlik, vagy minimálissá válik a mellfeszülés attól még lehet minden rendben a babával?
Minden rendben , emiatt ne aggódj. A mellfeszülés elmúlik, majd később visszajön.
Nyugalom!
22 hetes kismama
szia!
A cicifeszülés nem kell, hogy állandó legyen. Nekem annyira nem is feszült. Mikor a doki először megviszgált , úgy 8 hetes lehettem. Közölte , hogy jók a sejtéseim: terhes vagyok. Erre az asszisztens belekotyogott, hogy milyen tünetei vannak? soroltam , hogy ez meg ez és jött az a kérdés, hogy ..."és mellfeszülés"? Ja, mondom , igen , az is. Tehát nem olyan nagy gond , ha nem mindennap van.Az émelygés se kell, hogy állandó legyen. Én pl. nagyon rosszul voltam az első három hónapban és már örültem neki, ha 1-2 napot "alábbhagyott" a dolog :) Összefoglalva. Nyugi!! :))
25 hetes kismami
Ne aggódj! Ha a többi tünet megvan, és tegnap az uh-n is minden rendben volt, akkor nincs gond! Nekem is van hogy egyik nap alig fáj, vagy nem fáj a cicim, a másik nap meg megőrülök! :) Csak jóra gondolj, bár elhiszem hogy idegeskedsz, de az csak árt!
Sok boldogságot!
16 hetes kismama
Nekem is kicsik a melleim.Szültem kétszer,(most tervezzük a 3-ik babát).A szülére akkorák lettek a melleim,hogy a tükörbe csodálkoztam is magamon!!!A tejtemelődésed ha folyamatos és rendszeres lesz,akkor melátod,hogy kár volt izgulnod!
Amúgy meg lécci ne idegeskedj ezen a semmiségen,mertazzal még a babának is ártasz!
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!