Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok. Tegnap és ma...

23 hetes vagyok. Tegnap és ma elég nyugis volt a pocaklakóm. Szinte nem is éreztem a mocorgását. Ez az idő miatt lenne? Másnak ennyi idősen milyen aktív a babája?

Figyelt kérdés
Ugye nem az okozott nála problémát, hogy picit nyitva a méhszájam és van egy fertőzésem, amire tegnap elkezdtem használni a canesten kombit?
2009. jan. 14. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a 20. hétben járok, de nekem is nagyon csendben volt tegnap. Én is az időre tippelek. Mivel tegnapelőtt egész nap annyit mocorgott, hogy tuti alig aludt. :)

A fertőzéssel kapcsolatban: ha időben kezeled, nem hiszem, hogy túl sok baj lenne. A doki csak tudja, mit csinál.

Minden jót!

2009. jan. 14. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah és nem csak tegnap, ma se sokat mocorog.
2009. jan. 14. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap én sem igazán éreztem, és ma sem nagyon.Szerintem az idő miatt.Nyugi, ezek szerint más is így van ezzel.

19 hetes kismama.

2009. jan. 14. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:

23+6 vagyok,ugyanez van nálunk is.Tegnapelőtt még mint a duracell nyuszi,tegnap és ma szinte semmi mocorgás.

A kúp nem árthat neki,csak ne az applikátorral tedd fel.

Helga

2009. jan. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!