Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismamik! Aktív ma a...

23 hetes kismamik! Aktív ma a Babátok?

Figyelt kérdés
Az enyém eddig mindig elég aktív volt, most tegnap este óta alig érzem... Szívhang van, mert behallgattam Hozzá, csak olyan fura. Normális ez? Lehet hogy az idő miatt? Túlaggódom?
2009. máj. 4. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia bár én már idősebb vagyok, de az én babám is feltűnően le van lassulva ma. Tutira az idő. Szerintem ne aggódj!

Üdv

34 hetes

2009. máj. 4. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Remélem tényleg csak az idő, mert hajlamos vagyok saját magam paráztatására! Egyébként rúgott párat az előbb, csak nem olyan erősen.

Köszönöm a válaszod és könnyű szülést kívánok!

2009. máj. 4. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.Az enyém is lusta volt ma, pedig tegnap meg olyan kis virgonc volt.Most épp rúgdalódzik egy kicsit, de biztos az idő.
2009. máj. 4. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit megnyugodtam. Köszönöm Neked is a választ! :-)
2009. máj. 4. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem egész nap mocorgott, tegnap is szinte egyfolytában. Tegnap előtt csak reggel éreztem meg egy picit este, megijedtem én is. De lám, nem kellett idegeskedni:)! Nyugi, nem mindig egyformán érzed, az idő miatta is lehet igen. Ne aggódj, nincs semmi gond. Ma lustább egy kicsit, majd holnap élénkebb lesz. Boldog babavárást!
2009. máj. 4. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Neked is! :-)
2009. máj. 4. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy megkérdezted.Ma én is aggódtam,mert nem volt annyira aktív a pici,mint szokott lenni.Napközben nagyon lusta volt.:-(

Gondtalan babavárást mindenkinek!

23 hetes km.(férjem szerint haspók..:-D

2009. máj. 4. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Neked is! Egyébként este 9 óra után már olyan aktív volt, mint eddig, meg is nyugodtunk! :-)

Kellemes pocakosodást mindenkinek!

2009. máj. 5. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!