Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik napról a másikra letette...

Egyik napról a másikra letettem a cigit, 24 órája nem gyújtottam rá, az összes izmom be van feszülve, sírógörcs kerülget, remegek. Ettől a stressztől lehet baja a babának az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretném letenni, és most megijedtem, hogy ha így áll a testem, hogy mi lesz a kicsivel! Olyanok írjanak légyszi, akik dohányoztak, vagy dohányoznak, tehát van közük a témához. A "ne dohányozz, ártasz a babának, mérgezed a gyereked" szövegeket kívülről tudom és a terhes lapok, oldalak ide vonatkozó írásait ismerem... Tényleg csak a kérdésemre szeretnék választ!! Köszi!

2020. nov. 16. 06:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tegnap beleszívtam pár slukkot délután, addig bírtam, mert annyira befeszült a testem, megfájdult a hasam stb., de nem esett jól, elrókáztam magamat. Hála égnek!! Sétáltam egy kicsit, az helyre tett utána.

Az, hogy véletlen becsúszott, nem tervezett baba volt, hát kövezzetek meg... :D Szeretnénk nagyon babát, a fene se gondolta, hogy elsőre összejön 5 év próbálkozás után, én már lemondtam róla.. Lakodalmam volt, a megelőző két hetet végig buliztuk, mai napig azon filózunk, hogy melyik hétvégén foganhatott. Lagzi után igencsak meglepi volt a pozitív teszt.

Azért is kérdeztem, hogy ez árthat-e neki, hogy ennyire durván reagál a testem az egyik pillanatról a másikra történő elvonásra.

Köszönöm még egyszer a válaszokat, eddig jól bírom.

2020. nov. 17. 07:02
 22/22 A kérdező kommentje:
(És én most végleg, életem végéig leakarom rakni!!! nem csak szülésig, meg ilyenek....).
2020. nov. 17. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!