Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennél, ha a férjed...

Mit tennél, ha a férjed terhesen megcsalna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22+5 kismama vagyok. A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 2 éve bukott le egy olyan húzással, hogy más nőkkel beszélgetett + intim képeket küldözgettek egymásnak. A beszélgetések semmiről se szóltak, csak a szexről (ki mit csinálna a másikkal), de tettlegességig nem fajult a dolog. A nők akarták, a férjem meg leírta, hogy neki itt a határ.

Tegnap éjjel beszélgetéseket találtam abban a profilban. 2 év után...Hétfői üzenetek, semmit sem tartalmaznak, de azért vannak benne folytatási szándékok ("bocs, hogy így eltűntem, szarul jöttek ki a dolgok stb..."). A férjem váltig állítja, hogy semmi köze hozzá, munkában volt abban az időpontban. És amúgy is házat építünk, várjuk a kislányunkat, miért tenné... Nem tudom mit kéne tennem, összetört a a szívem.

2020. nov. 15. 08:02
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szomorú és nagyon nehéz kérdés. Megértelek teljesen, de abban mindenkinek igaza van, hogy később még rosszabb lesz. De egyedül sem lesz jobb egy picivel. Én a helyedben elkezdeném felkészíteni magam arra, hogy hamarosan egyedül folytatom. Biztosítsd be magad! Ahhh átérzem,teljesen. Velem is ez történt, de nagy erőt vettem és kivágtam. Mostanra meg áldom magam, hogy ezt megtettem. Minden kezdet nehéz.
2020. nov. 16. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!