Mit tennél, ha a férjed terhesen megcsalna?
Sziasztok!
22+5 kismama vagyok. A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 2 éve bukott le egy olyan húzással, hogy más nőkkel beszélgetett + intim képeket küldözgettek egymásnak. A beszélgetések semmiről se szóltak, csak a szexről (ki mit csinálna a másikkal), de tettlegességig nem fajult a dolog. A nők akarták, a férjem meg leírta, hogy neki itt a határ.
Tegnap éjjel beszélgetéseket találtam abban a profilban. 2 év után...Hétfői üzenetek, semmit sem tartalmaznak, de azért vannak benne folytatási szándékok ("bocs, hogy így eltűntem, szarul jöttek ki a dolgok stb..."). A férjem váltig állítja, hogy semmi köze hozzá, munkában volt abban az időpontban. És amúgy is házat építünk, várjuk a kislányunkat, miért tenné... Nem tudom mit kéne tennem, összetört a a szívem.
Az a baj hogy már mentegeted..
De ha így van akkor döntöttél is. Nézd egyetértek az előzővel: sosem változik, ez méreg biztos. Azért mert ez egy embertìpus. Önigazolò típus. Szerintem amúgy a legrosszabb,mert aki csak szimplán szexmániás az nem levelezget, elmegy csendben egy két körre aztán otthon ez sosem derül ki, mert teszi a dolgát és kész. Az önigazolò meg újra és újra megerősítésre vágyik. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy lehet hogy "nem volt egyébként semmi". Na már most én is küldtem már képet magamról de olyanoknak akikkel napi kontakt van. Tehát kolléga főleg. Ez a kiszùrok valakit a neten és pőre fotót küldök..azt azért nem..
Figyi, nem változik. Soha. A printscreen jó ötlet. Húzd ki mellette a terhességet, különben kicsit melós nagy pocakkal költözni, kórházba szaladozni aztán rakd ki a francba
Már, ha ez a cél mert szerintem te erre nem vagy kész.
Kérdező az a helyzet hogy sokszor még az is képes megcsalni a másikat akiről a világon senki nem feltételezné.
Nekem van egy nagyon jó barátom, aki megcsalta a feleségét és soha ki nem néztem volna belőle. A hapsi megismert egy nőt, nem mondta el a nőnek hogy házas, csak jóval később derült ki, addigra szerelmesek lettek egymásba. A szerető dobbantott miután kiderült, hogy az egy éve tartó viszonyuk mellett nem rég született meg a pasi fia. A hapsinak esze ágában sem volt elhagyni a feleségét, viszont a mai napig azt mondja, hogy az a másik nő volt az igazi, csak túl későn ismerte meg. Legalábbis nekem ezt mesélte. Annyira hihetetlen annyira tökéletes férj látszólag hogy kb sokkolt mikor elmesélte. Ha egy ilyen képes megtenni, akkor az aki már korábban megtette pláne simán megteszi újra.
Persze, hogy ott csinlaja, hisz tudja hogy mindent megtehet veled.
Ha van lehetőség3d valj el.
Nem bizony. Ne áltasd magad. Sosem változik hidd el. Egyiptomban mindig azt mondták nekem a cuccokat ha megéri meg kell venni ha nem ,ott kell hagyni. Nem tárgy, de ez a férjedre is igaz...összességeben el tudod ezt viselni? (Én pl.nem tudnám) Több benne a jó, mint rossz? Mérlegelj
Boldogulsz egyedül? Akarsz boldogulni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!