Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennél, ha a férjed...

Mit tennél, ha a férjed terhesen megcsalna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22+5 kismama vagyok. A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 2 éve bukott le egy olyan húzással, hogy más nőkkel beszélgetett + intim képeket küldözgettek egymásnak. A beszélgetések semmiről se szóltak, csak a szexről (ki mit csinálna a másikkal), de tettlegességig nem fajult a dolog. A nők akarták, a férjem meg leírta, hogy neki itt a határ.

Tegnap éjjel beszélgetéseket találtam abban a profilban. 2 év után...Hétfői üzenetek, semmit sem tartalmaznak, de azért vannak benne folytatási szándékok ("bocs, hogy így eltűntem, szarul jöttek ki a dolgok stb..."). A férjem váltig állítja, hogy semmi köze hozzá, munkában volt abban az időpontban. És amúgy is házat építünk, várjuk a kislányunkat, miért tenné... Nem tudom mit kéne tennem, összetört a a szívem.

2020. nov. 15. 08:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
33%

28, 30!

N3m vagyunk lenézőek. A történetből egyenesen következik, hogy nem fog elválni. Anno apuka megcsalta, vagy majdnem, mégis bevállalt vele egy gyereket. Épeszű, önmagát becsülő nő ilyet nem tesz. Egyértelmű, hogy tarsfuggo. Esélyes a gyerek is véletlenül sikerült be

2020. nov. 16. 12:48
 32/41 A kérdező kommentje:

Huha de ismer itt mindenki. A babócánk tervezett, köszi szépen :)

Közben kiderült az igazság, a férjem igazat mondott, nem ő használta a profilt, hanem egy régi "barátja", aki nálam is bepróbálkozott. 2-3 hónapja nem tartják a kapcsolatot. Viszont 2 éve megtudta ezt a fiókot, amikor a férjem lebukott és tudta hozzá a jelszót is.

Az idegen telefonbejelentkezés buktatta le, utána egy ideig próbált tagadni, aztán bevallotta.

2020. nov. 16. 14:55
 33/41 anonim ***** válasza:
79%
Jaja. Biztos így van. 🤣🤣🤣
2020. nov. 16. 14:58
 34/41 anonim ***** válasza:
78%

🤣🤣🤣

Gondolom a haverja falaz is neki.

2020. nov. 16. 15:27
 35/41 anonim ***** válasza:
80%
Te tényleg ilyen naiv vagy?
2020. nov. 16. 15:34
 36/41 anonim ***** válasza:
33%
Jesszus mennyi rosszindulatú ember van itt. Van gond a lelketekben....
2020. nov. 16. 15:49
 37/41 anonim ***** válasza:
67%

36!

Ugyanmár, te beveszed ezt a maszlagot? Nem rosszindulatú itt senki, csupán képes gondolkodni.

Nyilván majd a férj elárulja a barátjának a jelszót egy fake profilhoz az meg majd emlékszik rá 2 evvel később és azt használja.... Jaja. Egész hihető.

2020. nov. 16. 15:52
 38/41 anonim ***** válasza:
74%

Mindig a legegyszerűbb magyarázat az igaz. Az ilyen kacifántos sztorik mindig kamuk.

Ha nem kell a fake profilom akkor már én magam sem emlékszem a jelszavara 2 év múlva. Pláne nem osztogatom hogy mindenki használja csak.

De bennem egy másik kérdés is felmerült. Vajon a kedves feleség 2 éve csekkolja állandóan a kamu profilt, vagy otthon valami gyanús lett és emiatt lépett be oda újra és lám lám beigazolodni látszik a gyanú. No de mégis csak kényelmesebb szemellenzőt viselni.

Nem vagyok rossz egyszerűen saját tapasztalatból beszélek, ugyanígy hagytam magam hülyére venni éveken keresztül. Csak mi még akkor 19 évesek voltunk, vagyis a naivitás jobban elnézhető.

De a kérdező gyereket szül annak aki korábban is megalázta.

2020. nov. 16. 15:59
 39/41 anonim ***** válasza:
76%

33! Nem az a lényeg, hogy ki hiszi ezt el, vagy az, hogy te elhiszed e. Hisz már a kérdező maga is így teszi fel a kérdést, hogy “mit tennél ha a férjed terhesen megcsalna?”

Tegyük fel igaz, megcsalta, itt mindenki azt írja neki hagyd el , dobd ki stb, és ha ő nem úgy reagál erre ami nektek megfelelő átmentek cinikusba, megalázó stilusba??!

Földön fekvő emberbe hogy vagytok képesek rúgni még kettőt csak mert nem úgy reagál, dönt majd ahogy te tanácsolod?

2020. nov. 16. 16:06
 40/41 anonim ***** válasza:
49%
Sajnálom kérdező. De a többiekkel vagyok. Azért tagadott a haver elsőre mert nem esett le neki, hogy “falazni kell itten most”. Aztán leesett neki és tette a dolgát. Te dolgod, hogy együtt maradsz e vele de ez a hapsi már csak ilyen megcsalós.
2020. nov. 16. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!