Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen akart megcsalni a...

Terhesen akart megcsalni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt. Sajnos hülye voltam, harmadik találkozóról hazavittem, hagytam hogy telebeszélje a fejemet, majd nem is hagyott jó formán védekezni, teherbe ejtette magát velem. Utána napokig ilyen kérdései voltak, hogy biztos nem hagyom el, mert tudta, hogy évek múlva szeretnék majd csak gyereket, stabil háttérre, stabil környezetbe. Szűz volt, így bántam már akkor is a dolgot, viszont ezt is csak másnap mondta el facebookon, de sejtettem.... A félelmeim viszont beigazolódtak.

#megcsalás #terhes #nem árt a babának
2020. ápr. 11. 09:03
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
A lány egész életében 15napot dolgozhatott maximum. Melóban ismerkedtünk meg, ahol csak 4 napot dolgozott. Én vagyok a kereső a kapcsolatban, ő nem tesz le kb semmit. Most ott tartottunk, nem mosott, nem takarított, semmi. Bár sose mosott rám csak nagy cirkuszok árán, majd csodálkozik, ha kiabálok. Folyton kiakasztott. Egyszer elmesélte, milyen élethűen álmodott a haverommal aki nálunk aludt korábban. Megcsinált neki mindent az álomban, nedvesen kelt. Velem ilyen álmai nincsenek. Alig nyúlt hozzám... Hetekig külön ágyban kellett aludjak, mert ő úgy akarta. Lehet már korábban is megcsalt volna?? Most nem rég rajta kaptam, hogy miket beszél az exével.Az egész úgy indult, mindig a telefont myomta, engem le se szart. Haza érek munkából és csoda ha visszaközön. Filmeket nem néz velem, mert amíg dolgozok, ő unatkozik, olyankor filmezik. Mikor hazaérek, van 1-3 órám amit rá fordíthatok maximum. De nem hagyja. Nem lehet simogatni, hozzá szólni, hozzá bújni, megpuszilni, megcsókolni, semmi! Rá fogja a hormonokra és utána nézi a youtube vlogger pubi kiskölköket. Rengeteget tudnék most írni! Esemény dús volt.... ez a pár hét
2020. ápr. 11. 09:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Oké, és hol a megcsalás rész?
2020. ápr. 11. 09:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor szűz volt vagy nem?

Hogy lehet lebeszélni a védekezésről?

Hány hetes terhes? Miért lakik nálad?

Sok sok kérdésem lenne még, amit nem értek.

Szerintem a megcsalás lenne a legkisebb gondod ebven a helyzetben.

2020. ápr. 11. 09:12
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
A gyereket vállald, ha a tiéd, bár jó h.lye vagy, mi az, hogy nem engedett védekezni? A lánynak ultimátumot adnék, vagy megembereli magát vagy mehet haza anyucihoz.
2020. ápr. 11. 09:13
 5/28 A kérdező kommentje:

Mondta, könyörög neki valakin keresztül az exe, hogy oldja fel. Mondom miért tennéd meg? Tudod mire fog hajtani! Erre a hátam mögött feloldotta! Csinált egy kamu cirkuszt a semmin, beduzzogott, lelépett a francba, majd közölte hogy máshol alszik 2 éjszakát. Utána nagynehezen hazajött, velem aludt, de reggel mentem munkába és a buszon szembesültem vele, hogy törölte a messengerét. Dolgozok épp, mikor írja, hogy haza akar menni mert honvágya van, hiányzik neki a családja. Aha.... Ekkor hívogatott addig, amíg fel nem vettem, de ha én hívom, sose veszi fel!!

Na és nagynehezen vissza jött a szüleitől. Érte mentem kocsival, vittem a terhesdiagnosztikára. Magánorvost fizettem neki, de az időpontról az utolsó napig titkolózott. Kiderült, hogy az exének azonnal megadta! Nekem a diagnosztika után mondta, hogy még nem lathatom az ultrahangot. Első a családja. A ft! Első az exe volt!!!!! Utána lathattam csak én a képeket. Mindent az ex tudott meg előbb, állítólag pedig tőlem van a gyerek! Utána még azt is közölte, hogy eredetileg exével akart menni. Én itt berágtam. Egy előre tervezett hetem lett volna vele, de elrontott mindent. Nálam aludt, de civakodtunk. Másnap elvettem a telefonját. Megláttam miket veszélgettek, felpofoztam majd elzavartam. De utána maradásra akartam bírni, hogy a telefont vissza adhassam miután átnéztem, hogy soha többé ne kelljen lássam! De nem így lett, el kellett engednem. Átkemplelt megint oda, ahol eddig volt. Engem le se s. o. p, nem riszálja a csípőjét, konkrétan hozzám se szól, nem is imponál. A haveraim viszont szintén elkezdtek neki imponálni, azokkal is össze vesztem. Az exének vállalná bárhogy bárhol bármikor gumi nélkül, mondván a babának úgy sem árt.

De úgy tudom ha ő lenyeli a lányunk is 😭

És utána még ő jött azzal, hogy majd eldönti mikor jön vissza hozzám. Szerintem nagyon nincs ebben a helyzetben, de le se szarja. Ha írok neki, ok, csa, szia, hagyj békén, nem érek rá, ettem, nem érdekel vagy egy like a válasz, de az csoda, ha egy nap. 2 elolvassa miket írok neki. Két facebookja van, egybe se tudok belenézni.

2020. ápr. 11. 09:21
 6/28 A kérdező kommentje:

Ultimátum meg volt, egyelőre máshol alszik, rokonnál...

Egyértelmű hogy már nem szűz, az volt míg haza nem vittem.

3 hónapos 😭😭😭

2020. ápr. 11. 09:22
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Teso neked orvosi segitseg kell...
2020. ápr. 11. 09:24
 8/28 A kérdező kommentje:
Engem a. lányom érdekel már és nem ő. Hallottam azt is miket csinált korábban, az exei megírták. Szét szakadtam lelkileg, elásnám magam, mert ledöbbentem, hogy Jó Isten mégis kivel jöttem össze.
2020. ápr. 11. 09:26
 9/28 A kérdező kommentje:
Egy hónapos terhesen sikerült könyögnie, hogy el akart szabadulni otthonról. Kérdeztem, hogy ezért volt az egész, és tagadta. Pedig addigra rengeteg vita volt ezekből.
2020. ápr. 11. 09:28
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Na nyugodj le először is. Sikerült összeállnod egy riheronggyal, megesik az ilyen, ha az ember összevissza kufircol minden idegennel. Ezt a nem hagyott védekezni dumát inkább hagyjuk. Engedd el ezt az idióta kislányt. Dicséretes részedről, hogy vállalod a felelősséget a babáért, de látod h a lány egy barom, zavard haza az anyjához, de tartsd vele a kapcsolatot, mert te vagy a gyerek apja. A babához minden jogod meglesz, ha nem engedi h látogasd, akkor pereld be. Meg én a helyedben egy apasági vizsgálatra azért beneveznék, mert ez alapján amiket leírtál, bárki lehet az apja ennek a babának.
2020. ápr. 11. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!