Terhesen akart megcsalni a barátnőm?
Most akkor szűz volt vagy nem?
Hogy lehet lebeszélni a védekezésről?
Hány hetes terhes? Miért lakik nálad?
Sok sok kérdésem lenne még, amit nem értek.
Szerintem a megcsalás lenne a legkisebb gondod ebven a helyzetben.
Mondta, könyörög neki valakin keresztül az exe, hogy oldja fel. Mondom miért tennéd meg? Tudod mire fog hajtani! Erre a hátam mögött feloldotta! Csinált egy kamu cirkuszt a semmin, beduzzogott, lelépett a francba, majd közölte hogy máshol alszik 2 éjszakát. Utána nagynehezen hazajött, velem aludt, de reggel mentem munkába és a buszon szembesültem vele, hogy törölte a messengerét. Dolgozok épp, mikor írja, hogy haza akar menni mert honvágya van, hiányzik neki a családja. Aha.... Ekkor hívogatott addig, amíg fel nem vettem, de ha én hívom, sose veszi fel!!
Na és nagynehezen vissza jött a szüleitől. Érte mentem kocsival, vittem a terhesdiagnosztikára. Magánorvost fizettem neki, de az időpontról az utolsó napig titkolózott. Kiderült, hogy az exének azonnal megadta! Nekem a diagnosztika után mondta, hogy még nem lathatom az ultrahangot. Első a családja. A ft! Első az exe volt!!!!! Utána lathattam csak én a képeket. Mindent az ex tudott meg előbb, állítólag pedig tőlem van a gyerek! Utána még azt is közölte, hogy eredetileg exével akart menni. Én itt berágtam. Egy előre tervezett hetem lett volna vele, de elrontott mindent. Nálam aludt, de civakodtunk. Másnap elvettem a telefonját. Megláttam miket veszélgettek, felpofoztam majd elzavartam. De utána maradásra akartam bírni, hogy a telefont vissza adhassam miután átnéztem, hogy soha többé ne kelljen lássam! De nem így lett, el kellett engednem. Átkemplelt megint oda, ahol eddig volt. Engem le se s. o. p, nem riszálja a csípőjét, konkrétan hozzám se szól, nem is imponál. A haveraim viszont szintén elkezdtek neki imponálni, azokkal is össze vesztem. Az exének vállalná bárhogy bárhol bármikor gumi nélkül, mondván a babának úgy sem árt.
De úgy tudom ha ő lenyeli a lányunk is 😭
És utána még ő jött azzal, hogy majd eldönti mikor jön vissza hozzám. Szerintem nagyon nincs ebben a helyzetben, de le se szarja. Ha írok neki, ok, csa, szia, hagyj békén, nem érek rá, ettem, nem érdekel vagy egy like a válasz, de az csoda, ha egy nap. 2 elolvassa miket írok neki. Két facebookja van, egybe se tudok belenézni.
Ultimátum meg volt, egyelőre máshol alszik, rokonnál...
Egyértelmű hogy már nem szűz, az volt míg haza nem vittem.
3 hónapos 😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!