Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen akart megcsalni a...

Terhesen akart megcsalni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt. Sajnos hülye voltam, harmadik találkozóról hazavittem, hagytam hogy telebeszélje a fejemet, majd nem is hagyott jó formán védekezni, teherbe ejtette magát velem. Utána napokig ilyen kérdései voltak, hogy biztos nem hagyom el, mert tudta, hogy évek múlva szeretnék majd csak gyereket, stabil háttérre, stabil környezetbe. Szűz volt, így bántam már akkor is a dolgot, viszont ezt is csak másnap mondta el facebookon, de sejtettem.... A félelmeim viszont beigazolódtak.

#megcsalás #terhes #nem árt a babának
2020. ápr. 11. 09:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok ex, de te vetted el szüzességét. 😁 Egyből terhes lett... Ahha. Apasági nyilatkozatot ne tegyél, szülés után dns teszt.

De szerintem kamu, vagy te hülye vagy.

2020. ápr. 11. 09:40
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Jézus Krisztus 😳😱😬

Te egy balek vagy barátom!

Állítom hogy a gyerek nem is a tiéd!

Egyértelmű hogy az exet szereti és nem téged!

Minek futsz egy ilyen ócska semmire való ribi után?

A helyedben még mielőtt felvallalnám a gyereket, csinaltatnék egy apasági tesztet!!! Ugyan is nagyon nagy valószínűséggel vagy az ex, vagy a haverodé a gyerek, csak a te nyakadba van varrva!

2020. ápr. 11. 09:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

KAMU :D

Istenem a sok unatkozót...

Szűz, de hajmeresztő dolgokat csinál az exével? Aham

Szűz, és a 3. találkozó után szétteszi a lábát, csak, hogy gyereket csináltasson? Aham

Szűz és NEM HAGYOTT védekezni? Aham

Ezek a szüzek milyen fifikásak mostanság.

2020. ápr. 11. 09:50
 14/28 A kérdező kommentje:
Tenyleg szuz volt. Azt mondta, nekem is csak azert kesobb szolt rola, mert az exeinek hamar elmondta, es ok onnnantol csak dugni akartak. Igy lelepett. Es most egy olyan gyerekkel akart megcsalni akivel ket honapon at smarolt a sulijaban
2020. ápr. 11. 09:55
 15/28 A kérdező kommentje:
En is ezt mondtam neki, vagy elveszem tole a gyereket ha mar el lehet, vagy folyamatos lathatast kerek. De gondolkodok rajta, hogy lemondok az apasagrol, de ha kiderul, hogy az enyem a lany, en meghalok
2020. ápr. 11. 09:56
 16/28 A kérdező kommentje:
Az abortuszrol lebeszeltek minket mert a csaladja nem nezi jo szemmel es nekem volt mar egy ilyen baratnom, ott is abortusz lett, de abban a kapcsolatban ezek a dolgok 2 ev alatt tortentek meg, es nem 3 honap. Elvettem a szuzesseget es most kivancsi lett a tobbire. Ugy van vele, terhes, nem bukik le. Csak hat elvettem a telefonjat mert tudtam hogy ez van a levesbe.
2020. ápr. 11. 09:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Allitolag meg nem csalt meg, csak akart, de en mar nem hiszem el egy szavat se
2020. ápr. 11. 09:58
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
Ti sötét bőrűek vagytok?
2020. ápr. 11. 10:12
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm de a rasszizmusból nem kérek. fehérek, magyarok vagyunk!

Amúgy mikor felcsináltatta magát, épp egy két szintes albérletet bérletem öcsémmel. Lehet azt hitte van lóvé szarásig és azért kellettem.

2020. ápr. 11. 10:15
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Köszönjük bejelentesedet... ehhez a kitalaciohoz ennyi a megjegyzés.Probald újra.
2020. ápr. 11. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!