Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen akart megcsalni a...

Terhesen akart megcsalni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt. Sajnos hülye voltam, harmadik találkozóról hazavittem, hagytam hogy telebeszélje a fejemet, majd nem is hagyott jó formán védekezni, teherbe ejtette magát velem. Utána napokig ilyen kérdései voltak, hogy biztos nem hagyom el, mert tudta, hogy évek múlva szeretnék majd csak gyereket, stabil háttérre, stabil környezetbe. Szűz volt, így bántam már akkor is a dolgot, viszont ezt is csak másnap mondta el facebookon, de sejtettem.... A félelmeim viszont beigazolódtak.

#megcsalás #terhes #nem árt a babának
2020. ápr. 11. 09:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Ez tuti valami kamu story, vagy kisebbségiek vagytok és kb 10 -14 évesek, vagy egyszerűen csak ennyire unatkozik valaki, aki debil, hogy ilyen kérdéseket tegyen fel....

Nem hiszem el, hogy ennyire debil valaki, hogy elhiszi egy csomó ex után, hogy a csaj szűz, nem engedi a védekezést és pláne pár hónap múlva be is jelenteti hogy terhes az aktuális fiukától ....

Ja és már 3 hónapos, de már tudjátok a nemét...🤦🤔

Elárulom, hogy nem lehet ilyenkor még megtudni hogy fiú vagy lány, azt jóval később derül ki biztosra! Tehát itt már elbukott a mutatvány!😆

Szóval Ennyire sötét nem lehet senki sem, hogy ezt bevegye ...!😅🤦

Inkább írd meg a házi feladatod kisgyerek, és ne itt írjálj ki ilyen idétlen sületlenségeket! Itt felnőtteknek folyik az eszmecsere, ahová tiniknek helye nincs! Gyere vissza jó pár év múlva!

2020. ápr. 11. 11:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja és írod, hogy a lány egész életében 15 napot dolgozhatott...

Lejjebb meg már az van, hogy iskolába jár, és az egyik oszt.társával csókolózott vagy mi...

Akkor hogy is van ez?? Bele buktál a hazugságba, bele keveredtél szép rendesen!😆 Kamu

2020. ápr. 11. 11:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Úristen.🤦‍♀️
2020. ápr. 11. 11:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy apasági tesztet mindenképp végeztess el, ha megszületik a gyerek. Egyáltalán nem biztos, hogy a tiéd a gyerek.
2020. ápr. 11. 11:59
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

“Egyértelmű hogy már nem szűz, az volt míg haza nem vittem.“ Terhes, persze,hogy nem az.

Azért Te is megéred a pénzed.

2020. ápr. 11. 12:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Full gáz story
2020. ápr. 11. 13:13
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Régen olvastam már itt ilyen béna kamut. A sztori több sebből vérzik. Inkább örülj a tavasz szünetnek, pihend ki magad és maradj otthon!😉
2020. ápr. 12. 00:18
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Jézus úristen, szerintem a gyerek nem is a tiéd...

Nagyon gyanús, hogy ELSŐRE, PONT TŐLED teherbeesik, de azért volt előtted egy tucat másik pasi, most meg gyanúsan tartja a kapcsolatot azzal a titokzatos "exel".

Véletlenül se tegyél apaságit, ha megszül, előbb DNS TESZT!!!

2020. ápr. 25. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!