Ki hány kilót hízott 25 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Ha vannak itt ilyen korú kismamik, örülnék ha írnának, vagy akar olyanok akik emlékeznek rá.
Én sokat voltam rosszul, egészen a 15. hetig, lehet hogy ezért nem hiztam sokat
3 kiló, ami feljött
24 hkm
2020. ápr. 5. 10:14
2/17 anonim válasza:
En 22+4 hetes vagyok es eddig -6kg.
3/17 A kérdező kommentje:
2-es a rosszullétek miatt? Vagy esetleg valami más az oka?
2020. ápr. 5. 10:32
4/17 anonim válasza:
Addig én is csak fogytam, a 30. hét környékén kezdtem hízni mindegyik gyerekkel. 5-6 kg plusszal szültem őket, rosszullét nem volt.
5/17 anonim válasza:
kb 3-mat. a vége 12 lett, amikor hazajöttem a kórházból, vékonyabb voltam, mint előtte. most szoptatás alatt megint feljött 1-2
6/17 anonim válasza:
Ejj ,hogy itt mindenki kevesebb kgval megy szülni vagy épp 2-3 kg plusz van rajta😀 Akkor én azt mondom , hogy 28 hetes vagyok és +14 kg nál tartok ;) Én egyszer sem voltam rosszul , egyszer nem volt hányingerem , de nem is voltam/vagyok kívánós.
7/17 anonim válasza:
2-3 kg-t, de csak azért, mert egyáltalán nem mozoghattam már a 11. héttől (így is maradt a legvégéig). +13 kg-val zártam, amiből 8kg már nem volt rajtam, mire hazamehettünk a kórházból.
9/17 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem hazudunk ám :D én egyszer sem hánytam, extra kívánós voltam, minden nap bement fél tábla csoki, három naponta csipsz, meg se kottyant.. most szoptatás alatt ha csak ránézek a csokira már hízok... :( most se energiám, se időm edzeni (6 hetes a babám), terhesség alatt azért volt, de nem vittem túlzásba, csak a végén edzettem, mert nagyon ellustultam
10/17 anonim válasza:
2es vagyok :) alapbol tulsullyal indultam. A rosszullet is csak a 11.hetig tartott. Azota eszem-iszom amit megkivanok de csak minuszba megyek. A baba halistennek a koranak megfeleloen fejlodik es sulyban is akkora amekkoranak lennie kell szoval nem aggodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!