Ki mennyit hízott terhesen?
Én elsővel 9, másodikkal 7 kilót.
De ez alkatfüggő is szerintem. Azt mondják 10-15 a normális. Van aki többet,van aki kevesebbet hízik. Havi 1 kilót mondanak átlagos hízásnak.
Szerintem ne rágódj a súlyodon, normális a 3 kiló.
Ne foglalkozz vele, embere és terhessége válogatja! A szervezeted tudja, hogy mi kell neki, figyelj a jelzéseire!
Elsőnél 18kg híztam úgy, hogy vega vagyok, nem eszem tésztát, és heti 3x úsztam a 38.hétig, valamint minden nap tornáztam RR-ra. Igaz, rengeteg volt benne a víz is. Most nem sportolok, mert a kicsi mellett már nincs időm, zabálok, amit korábban soha és minusz 3kg-nál járok, úgy hogy előtte sem volt már rajtam semmi felesleg. 14.hetes km
10kilót híztam összesen,de az első trimeszterben fogytam,a hányás miatt,enni nem tudtam.38.héten született a babám,így lehet,hogy híztam volna még kb. 1kg-ot.
Igaz 46kg-al lettem terhes,és 56kg-al mentem szülni.
Szép babavárást!
Ne izgulj, 3 kilónál a mérési hiba is sokat számít, meg az is, hogy éppen milyen ruhában mértek.
Én 45 kilóról híztam 60-ra. (33%-kal lett több a súlyom, nem semmi) A doki viszont egy szót sem szólt, igaz tudta, hogy végig sportoltam a terhességem. Alkati kérdés.
Szerintem egészségesen táplálkozol, az a lényeg.
Köszi csajok!
Utolsó kommentelő: sajna én is nagyon vizes vagyok :( amúgy nem érzem magam kövérnek, de sokat nem tudok tenni, hát ez van, csak bánt, hogy ennyire hízok... :(
Vekony testalkatrol indultam.
Elso gyerekkel erre hiztam 25 kilot, rengeteget. Es nem vizesedtem, ez hizas volt. Annyi volt a nagy szerencsem, hogy mivel magas vagyok es vekony voltam, igy nem latszott ennyinek, szules utan 17 kg plusszal nem kover voltam, hanem max teltkarcsu.
De 3-4 honap alatt lement minden, es meg 2 kg.
A masodik terhesseg alatt 12-13 kg-oy hiztam, semmi viz, lement minden es tovabbi 8 kg, sovany lettem nagyon sajnos.
2x12kgt.
Az elsővel hamar felszaladt és a közepe vége lassan jött fel.
A másodikkal a végén rohant fel majd mind:(
3hónap után 1,5kg plusz van rajtam.
Mind a kétszer le voltam szúrva, hogy rengeteget híztam, amikor 20hetesen még semmit sem híztam akkor is kioktatott a védőnő, hogy sokat híztam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!