Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott terhesen?

Ki mennyit hízott terhesen?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok, eddig 3 kilót híztam... persze nem sportolhattam, a doki eltiltott, most lehet újra, de azt mondta, hogy ez a 3 kiló is sok.. :( 67 kiló voltam, most 70 vagyok, 170 centi, szóval egyáltalán nem voltam túlsúlyos... nagyon sok gyümölcsöt eszek, meg zöldséget, cukor, édesség, csoki szinte 0 (oks, most húsvétkor kicsit bűnöztem)... szerintetek?
2011. ápr. 26. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én az előzőt 56 kilóval kezdtem, 10 éve, akkor 65-re híztam, a kórházból 59-cel jöttem ki. Most 67-tel kezdtem, (elég magas vagyok, szóval így is levékonykéztak), most a 37. hetet töltöttem, 84 (kiló vagyok (huh) , de nem is látszik annyira, csak a combom , meg a hasam, amin látszik. De doki engem leállított a gyümölcsökről is, hogy nem sokat, mert az is hízlal. Inkább saláta meg hasonlók, de olyan nehéz volt megállni, (nem is sikerült) imádom a gyümiket:)
2011. ápr. 26. 14:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo vagyok.

Egyebkent a masodik babaval a 14. heten meg nem hiztam semmit, 20. hetre jott fel 2 kg, utana minden heten fel kg korul.

Es 178 cm vagyok, 63 kg-mal estem teherbe (izmosan).

OK, tudja a szervezet, hogy mire van szukseg, de sokszor a szemunk akarja megmondani, a mi dolgunk, hogy felismerjuk tenyleg kell-e, vagy csak kivanjuk.

2011. ápr. 26. 14:29
 13/23 anonim ***** válasza:
szia én 13+4 hetes én is 3 kg híztam, 77-el kezdtem, pedig világ életemben 66tól nem voltam több, mégis híztam a terhesség előtt, pedig nem terveztem. meg ennék mindent amit csak akarok, de sajnos nem úgy megy, hányós vagyok :) nem nagyon akarok azzal foglalkozni, mennyi leszek, majd nagy erőfeszítéssel leadom utána. ne parázz annyira szerintem
2011. ápr. 26. 14:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Első négy hónapban semmit,összesen 11 kg-t.

Ne bánkódj,az nem tesz jót.Nagyon helyesen táplálkozol,a dokival,védőnővel nem kell foglalkozni,és jön a jó idő,sétálj sokat,az a vizesedésen is segít.

Jó egészséget nektek.

2011. ápr. 26. 14:32
 15/23 anonim ***** válasza:

Elsővel 7 kg, másodikkal 4 kg-ot híztam. Időre, egészségesen születtek.

Szerintem nem sok a 3 kg! Ne foglalkozz vele! :)

2011. ápr. 26. 14:33
 16/23 anonim ***** válasza:

14:33-as vagyok!

Most várom a 3. babámat, 10 hetes vagyok és -1.5 kg-nál tarok, mert nem marad meg bennem semmi...ez sem jó :(

2011. ápr. 26. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj még a súlyod miatt.

Én állati sokat, 22 kg-t híztam a fiammal, igaz minden nap több kmt sétáltam a kutyámmal, de ettem is rendesen, plusz vizesedtem, de a nagy része színtiszta hízás volt. A dokim annyit mondott a 41. héten, mikor túlhordás miatt befektettek, hogy "nem aprózta el". Igazából akkor mondta egy szülésznő, hogy azért nem jó a nagy hízás, mert a zsírszövet elnyeli a szüléskor a szervezetben termelődő oxitocint, ezáltal lelassítja a vajúdást. Na, vertem a fejem a falba, hogy ezt miért nem az elején mondta valaki...Most a második terhességemmel remélem nem szalad fel ennyi, tornázok, odafigyelek az evésre.

2011. ápr. 26. 14:41
 18/23 A kérdező kommentje:

14:33-as, én is híztam, a hasam is ment, az elején sóba krumplin meg korpoviton éltem, mert ennyi maradt meg, de mégis... :( grapefruit, azt sokat ettem nagyon, csak azt tudtam megenni :) mentségemre szolgál, 2 hete sportolhatok újra, addig el voltam tiltva vérzés miatt... :/

Köszi csajok mindenkinek, akkor nem aggódok, majd mozgok :D de úgy fest, ez tényleg alkati sajna :(

2011. ápr. 26. 14:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem híztam, hánytam, bocsi :D
2011. ápr. 26. 14:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Én már majdnem 10 kg-nál tartok, pedig még csak a 25. hétben vagyok. Az a furcsa az egészben, hogy soha nem tudtam hízni, mindig meg kellett küzdenem minden dekáért. 45 kg-ról indítottunk, már 54 vagyok. Még max. 5 kiló nem zavarna, talán annyi még belefér, de többet nem szabad, az már nem egészséges. Nem tagadom, hogy néha vannak evési rohamaim, soha életemben nem volt, mindig azt mondták, hogy annyit eszem, mint egy kis madárka. Mindig is inkább étvágytalan típus voltam. Párom szerint nem eszem egyébként sokat, csak magamhoz mérten, szerinte pont most a jó. Remélem igaza van.
2011. ápr. 26. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!