Ki mennyit hízott terhesen?
Utolso valaszolo vagyok.
Egyebkent a masodik babaval a 14. heten meg nem hiztam semmit, 20. hetre jott fel 2 kg, utana minden heten fel kg korul.
Es 178 cm vagyok, 63 kg-mal estem teherbe (izmosan).
OK, tudja a szervezet, hogy mire van szukseg, de sokszor a szemunk akarja megmondani, a mi dolgunk, hogy felismerjuk tenyleg kell-e, vagy csak kivanjuk.
Első négy hónapban semmit,összesen 11 kg-t.
Ne bánkódj,az nem tesz jót.Nagyon helyesen táplálkozol,a dokival,védőnővel nem kell foglalkozni,és jön a jó idő,sétálj sokat,az a vizesedésen is segít.
Jó egészséget nektek.
Elsővel 7 kg, másodikkal 4 kg-ot híztam. Időre, egészségesen születtek.
Szerintem nem sok a 3 kg! Ne foglalkozz vele! :)
14:33-as vagyok!
Most várom a 3. babámat, 10 hetes vagyok és -1.5 kg-nál tarok, mert nem marad meg bennem semmi...ez sem jó :(
Szerintem ne aggódj még a súlyod miatt.
Én állati sokat, 22 kg-t híztam a fiammal, igaz minden nap több kmt sétáltam a kutyámmal, de ettem is rendesen, plusz vizesedtem, de a nagy része színtiszta hízás volt. A dokim annyit mondott a 41. héten, mikor túlhordás miatt befektettek, hogy "nem aprózta el". Igazából akkor mondta egy szülésznő, hogy azért nem jó a nagy hízás, mert a zsírszövet elnyeli a szüléskor a szervezetben termelődő oxitocint, ezáltal lelassítja a vajúdást. Na, vertem a fejem a falba, hogy ezt miért nem az elején mondta valaki...Most a második terhességemmel remélem nem szalad fel ennyi, tornázok, odafigyelek az evésre.
14:33-as, én is híztam, a hasam is ment, az elején sóba krumplin meg korpoviton éltem, mert ennyi maradt meg, de mégis... :( grapefruit, azt sokat ettem nagyon, csak azt tudtam megenni :) mentségemre szolgál, 2 hete sportolhatok újra, addig el voltam tiltva vérzés miatt... :/
Köszi csajok mindenkinek, akkor nem aggódok, majd mozgok :D de úgy fest, ez tényleg alkati sajna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!