Ki hogyan tette le a cigit terheség allatt? Van olyan akinek nem sikerült? Mi volt a megszületett gyermeknél a következmény?
22!
Értem. Na és ha a más nem válik be?
24!
Már írtam, hogy nem dohanyzom. Konkrétan sosem dohányoztam. Gyereket meg már nem szülök többet, kicsit idős vagyok már hozza.
15
Hany tulajt ismer a ferje?😂
Mert eloszor ugy fogalmaztal ‘a dohanyboltOKBAN sem szolgaltak ki’
Hagyjuk mar a hulyeseget de tenyleg, hogy valakinek nem adjak ki a cigit aki mar regen felnott, mert a ’ferje ismerte e tulajt’😂😂
Utana meg irod, hogy a palid cigizik, de amugy siman le lehet rakni. Aztan ezt honnan tudod, ha nem is cigizel? Marha siman lerakta a pasid is, hisz vegulis nem te mentrl neki a dohanyboltba terhesen
27!
A nikotin függőséget okoz, ergo pont ugyanúgy, mint a kábítószer elvonási tüneteket okoz, ha nem jut hozzá. Ezt nehéz légzőgyakorlattal kiváltani.
Én sosem voltam nagyon dohányos 6-8 szál egy nap kB, 6 hónapja, amikor tudtuk, hogy nemsokára próbálkozni szeretnénk, akkor már egyre kevesebbet cigiztem, csak akkor pl ha esküvőn voltunk és iszogattunk, vagy ha összegyűltek a barátok és koccintottunk.
Nyilván ez sem minden hétvégén volt.
Szeptember 17-én pozitív lett a terhességi teszt, azóta rá sem gyújtottam.. Nem mondom, néha meggebedek egy egy slukkért, de erős vagyok és nem szívom,pedig kéznél van,férjem is dohányzik.
Nem mellesleg, kB 1 hete vörösborból innék 3 kortyot, úgy hogy egyébként sosem szerettem... Csak most ezt kívánom.. 😳
13+5 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!