Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan tette le a cigit...

Ki hogyan tette le a cigit terheség allatt? Van olyan akinek nem sikerült? Mi volt a megszületett gyermeknél a következmény?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 21:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
#3 Le lehet rakni simán. Idéztelek. Akkor te miért nem tudtad? Kis képmutató.
2020. nov. 14. 11:54
 12/40 anonim ***** válasza:
92%

Rokonom az első trimeszterben szokott le róla, 36.héten császározták magas vérnyomás miatt, 1 kg 80 dekával született a gyerek, szóval ha időre születik, akkor se lett volna normál súlyú szerintem. 2 hónaposan 3 kg, szegény úgy néz ki, mint egy aszaltszilva.

Igen, a dohányzás károkat okozHAT, csak szerintem az a lényeg, hogy egy édesanya inkább ne kockáztasson, ha a gyereke egészségéről van szó, hanem tegyen meg mindent, hogy a gyereke méreg nélkül fejlődjön benne... Én nem merném bevállalni, pedig régen láncdohányos voltam, szerencsére 3 évvel a terhesség előtt már letettem. De akkor is azt mondtam, ha egyszer terhes leszek, azonnal leteszem.

2020. nov. 14. 13:19
 13/40 anonim ***** válasza:
54%
Akinek fontos a gyermeke egészsége az leszokik róla . Csak vannak sokan akik őnzöek és fontosabb nekik a cigi ,mint a gyerekük egészsége. 6 év után tettem le egyik napról a másikra. Reggel pozit teszteltem és onnantól nem gyújtottam rá. Olyan nincs ,hogy nem tudja letenni a kismama. Olyan van,hogy nem akarja.
2020. nov. 14. 13:32
 14/40 anonim ***** válasza:
67%

13!

A gyerek előtt miért nem szoktál le? Eleve miért cigiztél egyáltalán? A környezeted egészsége nem számított? A sajátod?

2020. nov. 14. 13:56
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam, hogy azért nem szolgálták mi mert terhes. A férje ismeri a tulajt és nem adtak neki.
2020. nov. 14. 20:39
 16/40 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem aki a terhesség alatt nem tud leállni a cigivel annak nem is való gyerek. Gondatlanság, veszélyeztetés és nem veszi figyelembe, hogy a babájának mi lenne jó. Szerintetek az ilyen milyen szülő lesz ha már itt elbukik?

Eleve azt se értem, hogy minek kell rászokni, mert csak ellenérvek vannak a cigivel kapcsolatban. Ez nem egy létszükséglet ami kell a létezéshez.

2020. nov. 14. 21:36
 17/40 anonim ***** válasza:
81%

Még nyáron amikor sétáltam a dokimhoz terhesgondozásra, elöttem sétált egy fiatal pár. Mindkettő kezében cigi. Majd mikor megláttam, hogy ők is ugyanoda mennek ahova én.. a nőnek már nagy hasa volt, olyan 6-7 hónapis biztosan lehetett.

Most komolyan.. ennyire nem lehet kibírni, és még a nőgyógyász elött is simán elszívja a cigit. Ha már annyira nehéz leraknia, otthon csinálja, ezzel csak leminősíti magát..

2020. nov. 14. 21:40
 18/40 anonim ***** válasza:
51%

16!

Szerintem meg annak nem való gyerek, aki így itelkezik, mint pl te. Veszélyeztetés? Ugyan jelentsd már fel a gyermekvedelemnel: körbe röhögnek. Még mindig nem veszélyezteti a magzatot a dohányzás, csak veszelyeztetHETI. Feltételes mód. Igen, a dohányzó nők babai között több a koraszulott, több az alacsony súlyú. Ami azt jelenti, hogy a nem dohányzó nők babainkozott is vannak koraszülöttek és kis súlyúak. Még mindig az ő dolguk, még mindig az ő testük. Ő dönt úgy, hogy dohányzik. Nem, nem tartom jónak, nem, nem tartom helyesnek. Nem, nem ítélem el, nem, nem szólom meg. Nem tudom mi van a háttérben. Lehet addig napi 3 doboz cigit szívott, most meg napi egyet és én pomt azt látom. Lehet olyan mértékű stressznek van kitéve, amit nem tud máshogy levezetni.

Valóban, nem kellene rászokni. De mégis sokan rasszoknak.

2020. nov. 15. 06:36
 19/40 anonim ***** válasza:
59%
Jajj, úgy bírom ezt a stressz levezetős dumát. 🤣 Erre a legkönnyebb fogni. A gyenge emberekre jellemző ez. Dehát mindenki úgy cseszi tönkre a saját és a babája életét ahogyan akarja.
2020. nov. 15. 08:42
 20/40 anonim ***** válasza:
18%

19!

Nem dahabyzom, úgyhogy nem kell ráfognom.

Te amúgy mit csinálsz, ha ideges vagy? Mi van akkor, ha azt a tevékenységet elveszik tőled?

2020. nov. 15. 09:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!