Seduxent szedő kismamák, tapasztalat?
Először alvás zavarra írták fel, akkor kis sem váltottam, úgy gondoltam akkor inkább nem alszok. Most már folyamatosan görcseim vannak és keményedik a hasam, megfordulni is rossz.
Másnak is írtak fel ilyet? Tapasztaltatok negatívumot, akár terhesség alatt, akár utána a kicsivel?
23 hkm
Na jó a francba is,igazad van, paraszt voltam és sajnálom. Sosem alszom, ideges vagyok, fáj a hasam, el kell látnom 2 másik gyönyörű gyereket, és szerintem frankón meg is csalnak a 3.terhességem alatt
Szóval igen, asszem levezettem a feszkòt csak mert ez kézenfekvő volt. Újra gondoltam, rendben nincs empirikus tapasztalatod ezzel a gyógyszerrel de végülis véleményed lehet. Azért akadtam ki mert nem pont erre volt szükségem, de ez még nem elégséges indok. Szóval sajnálom, oké?
Örülök ,hogy nem szeded. Az orvosok nagyon nem foglalkoznak vele mivel játszanak. Vannak függőségre hajlamos emberek,mint én. Nekem a háziorvos írta fel a Rivot,mert "pánikbeteg,jó lesz az!" . Ez közel 10 éve volt, azóta is szedem... Közben kiderült,hogy a pánikrohamokat a kezeletlen pajzsmirigy alulműködés generálja. Na mindegy.
A Valium az USA-ban a 60-70-es években volt elterjedt a háziasszonyok körében. Fantázia neve volt a "mama's little helper". Sokan kötöttek ki tőle pszichiátrián.. vagy a föld alatt...kemény rászokós szer. Magyar megfelelője a Seduxen,teljesen ugyanaz a képlet,ugyanaz a hatóanyag. De ugye valamivel tömni kell a gyógyszeripart... :/
😂😂 micsoda kilátások. Amúgy eléggé aggòdom is emiatt
Az első két gyerkőcnél anyukám iszonyú sokat segített, volt, hogy heti négyszer átjött, vasalt, vagy vigyázott rájuk amíg én shoppingoltam egyet, arany életem volt, de két éve meghalt. És egyrészt tudom hogy nehéz is lesz, másrészt már a puszta jelenléte is megnyugtatott, de most valószínűleg sokszor az jár majd a fejemben, hogy már nincs kit felhívni.
Azt hiszem ettől félek a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!