Milyen mértékű hasfájás normális a 2-dik trimeszterben?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, nagyon sokat fáj a hasam. Van hogy,menstruációs görcseim vannak, néha szúró fájdalom, vagy csak fáj. Akkor is, ha egész nap csak pihenek. Hétfőn megyek dokihoz. Mennyire normális ez a folytonos hasfájás? Néha az ágyban is nehéz átfordulnom, mert akkor is fáj ha nem óvatosan fordulok. 28L2020. nov. 6. 09:26
1/2 anonim válasza:
Nekem hasonló problémám volt, megnéztek, nem volt gond. Másik magnézium készítményt vagy esetleg Velfemet érdemes lenne kipróbálnod addig is, amíg meg nem vizsgálnak. Pihenj sokat, sok folyadék!
2/2 anonim válasza:
Én a 31. hétben vagyok. Az elejétől kezdve vannak hasi fájdalmaim, mindig másmilyen, de eddig semmi bajt nem jeleztek, minden rendben a terhességgel. Én azért elmentem orvoshoz, mikor nagyon intenzív volt a fájdalom, legalább megnyugtatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!