Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom lenyelni a magzatvéd...

Nem tudom lenyelni a magzatvédő vitamint! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos a cvitaminon kívül semmi bogyót nem tudok bevenni anélkül, hogy össze ne törném.Egybe nem tudom lenyelni, mert azonnal hányok.De ez a bogyó összetörve is szörnyű, próbáltam cukorral, lekvárral, és mézzel is.Hasznos tippek?
2010. aug. 9. 21:28
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13.12!Mondd ezt meg a védőnődnek, nem is biztos, hogy kell szedned vitamint,nekem sem kéne, csak rossz lett a vérképem.Ha meg van már az első vérvételed tudod, hogy milyen lett nem?A hányás meg egy dolog,remélhetőleg hamar elmúlik majd,amúgy ezek a kis magzatok tudják, hogy honnan szívjanak energiát belőled,azért is vagy fáradt!
2010. aug. 10. 18:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Köszi a biztatást, jól esik, aranyos vagy! Nagyon kész vagyok ..., de majd csak átvészelem valahogy!

Majdnem 2 évet vártam a Babára, volt 2 vetélésem, most nekem kéne a világ legboldogabb emberének lennem ...

A védőnő szerint sem létfonos a vitamin, csak ez a hányinger ne gyötörne folyamatosan:-((

Köszi és minden jót Neked!

(13:12-es)

2010. aug. 10. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!