Nem tudom lenyelni a magzatvédő vitamint! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos a cvitaminon kívül semmi bogyót nem tudok bevenni anélkül, hogy össze ne törném.Egybe nem tudom lenyelni, mert azonnal hányok.De ez a bogyó összetörve is szörnyű, próbáltam cukorral, lekvárral, és mézzel is.Hasznos tippek?2010. aug. 9. 21:28
11/22 anonim válasza:
Szia!Az utolsó vagyok megint.Pontosan:Hipp Natal a neve,szirup és 2*120 ml 1420,-Azt nem tudom mennyi ideig elég!Remélem ezzel sikerrel jársz!
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi, utána nézek a neten, és holnap már veszem is!
2010. aug. 9. 22:04
13/22 anonim válasza:
Hipp Natal! Nagyon tuti! DM-ben 1200 körül van msotanában. én is azt iszom, mert fini :-) bár kicsit erős vasíze van, de ezerszer jobb, mint bármilyen tabi lenyelése, ami nekem is nehézséget okoz
14/22 anonim válasza:
A Hipp Natal -bármilyen furcsa is- a brendonban a legolcsóbb. 1030.-Ft
15/22 anonim válasza:
Szia!
Én sem vagyok egy hisztérika, de mindent kihányok (még 14. hetesen is), az Elevitet épp, h a nyelvemre teszem, és lenyelem, AZONNAL kijön. Aki nem hányós, ezt nem értheti. Én folsavat szedtem, az ment szerencsére...Meg sok gyümölcs!
16/22 anonim válasza:
HIPP NATAL!!! Hihetetlen, de én sem tudtam lenyelni a tabblettákat. Ez szuper és nem is drága, én rossmannban vettem mindig. Nekem bevált és szép nagy babám van :-)
34 hkm
17/22 anonim válasza:
Tavaly a hippet szedtem, idén a második babával azt sem tudom:s ki érti ezt, nemhogy tabletta, a folyékonyat sem, hányok tőle:S
Gyümi és zöldség kiegyensúlyozott étkezés.
18/22 anonim válasza:
Én is bajban vagyok: enni sem birok, nemhogy vitamint lenyelni, pedig esküszöm, nem vagyok hisztis meg finnyás, sose hittem volna, hogy igy lesz. És ami még nagyobb baj, hogy Utrogestant is szedek, és már azt is nemegyszer kihánytam. Most próbálom intézni, hogy állitsanak át kúpra ... Még csak 7 hetes vagyok, de a nap 24 órájában massziv hányingerem van, felkelni sem birok. Nem tudom, mi lesz igy velem, meg szegény Babám honnan fogja megkapni az alapvető tápanyagokat, vitaminokat. Napi egy - egy falat, amit sikerül letuszkolni, és eleve 44 kilóval indultam neki a terhességnek. Higgyétek el, nem hisztizek :-( Legalább étvágyam lenne némileg ...
19/22 anonim válasza:
A gravidát én sem bírtam az elsővel, így áttértem a hipp natale-ra, megváltás volt! Most a folsavat kéne szednem, de azt sem nagyon bírom, így megint marad a Hipp!
Kitartás
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ma délután be is mentem egy rossmanba, és vettem hipp-et, nagyon finom,tényleg ízlik,megnéztem,és ugyan olyan dolgok vannak benne, mint a kapszulákba.Megnyugodtam,és alig várom, hogy holnap is megihassam.Köszi!!!
2010. aug. 10. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!