Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Látszódhat már 10-11 hetesen...

Látszódhat már 10-11 hetesen a pocak? Első baba.

Figyelt kérdés

Karácsonykor terveztük bejelenteni a családnak, de a férjem szerint akkora hasam van, hogy jövő héten tutira rákérdeznek. (Tudják, hogy próbálkozunk már egy ideje.)

Próbáltam többféle bővebb felsőt is, de ha leülök, abban is látszódik.

167/63 vagyok, eddig fél kg jött fel, de a nadrágjaimat már nem tudtam begombolni, így vennem kellett újakat. Eddig 36 méretet hordtam, de most 38-asat kellett vennem.

A mellem is sokkal nagyobb, melltartót is kellett venni nagyobbat.

A baba mellső falon tapadt, ha ez számít, és miómám is van (remélem nem az nőtt meg).

2020. okt. 30. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Cukros lettél?

Mit jelent az, hogy nagyon picike baba?

Jó babázást 😊

máj. 25. 13:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igen, GDM-es voltam. Miből gondoltad?

2600 g volt csak, épp hogy a határon így nem került a korára. (39. héten született)

Igen, nagyon élvezem a babázást, mostmár lassan vége mert ovis lesz.. :)

máj. 25. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :)

Szerintem a sok magzatvíz miatt kérdezte, olyankor szokott előfordulni.

Én a negyediket várom, holnap leszek 12 hetes, és rajtam is már rendesen látszik.

(A másodikkal és a harmadikkal 15 hetesen volt ekkora a hasam, az elsőnél meg kövér voltam és nem látszott 😂)

máj. 25. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!