Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja késik a menstruációm...

Viktoria230 kérdése:

6 napja késik a menstruációm mitol lehet ?

Figyelt kérdés

6 napja késik a menstruációm nem szokot késni főleg ennyit nem de viszont jelei vannak mint ha meg akarna jönni de nem jön alhasi görcseim vannak erzekeny a mellem is az elmúlt napokban viszont eszre vettem hogy kivanom a savanyút de ezt akkor is szoktam mielőtt meg jönne van folyásom színtelen de semmi más a görcsön kívül valaki volt mar igy mitől lehet? Stresszes nem voltam fogamzásgátlót sem szedek mar 2 éve próbálkozunk a párommal de eddig meg nem jött ossze a baba nem tudom mi lehet az oka őszintén tesztet meg nem merek csinalni félék a negatív eredménytől

Valami jo tanács vagy esetleg volt mar igy valaki

#Kesik a menstruáló
ma 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Ha az a feltételezésed, hogy terhes vagy... Elmész, veszel egy tesztet, az útmutatónakegfelelően használod és kész.

Így vakon egy orvos se tud veled mit kezdeni.

Számtalan oka lehet a vörös szellem késésének.

Hormonok felburulásától, felfázás stb. Bármi.

Máskor védekezz vagy ne dugj, ha ilyen para van benned...

ma 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló, a kérdező írta, hogy már 2 éve próbálkoznak a párjával, valószínű, hogy szeretné, hogy sikerüljön ez a hónap, csak a sok csalódástól már nem mer tesztelni, de az nem azt jelenti, hogy fél attól, hogy terhes lesz...

Kérdező, én is azok közé tartozok, aki már régebb óta szeretne babát.

Rám jellemző volt, hogy mindent figyeltem magamon, és belemagyaráztam, hogy na most biztos sikerült, és még sem :(

Így átérzem a félelmed.

De ezt egy teszt gyors megmondja neked, és szurkolok, hogy ez mind annak a jele, hogy pozitív a teszt. :)

Jobb tudni az igazat, mint hogy a bizonytalan.

És a 6 nap késés már bíztató. :)

ma 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Második válaszoló szerintem az első normálisan el sem olvasta a kérdésem rendesen még meg varom ezt a hetet hogy mi lessz majd csak az után tesztelek

ma 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, sok sikert :)
ma 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!