7 napja késik a menstruációm?!
eddig még nem fordult elő enyhe 2-3 perces görcseim vannak, alhasi,, szurkolás" érzek fáradékony vagyok de viszont ma egy picit Barnázást vettem eszre kicsit félek ha baba van a dologban mert az első terhesegem vetélésel vegégződott. Fordult mar elő valakivel ilyesmi?
Az orvosom csak 11.-én tud fogadni
Azért butaságot ne írjunk már. 1 hét késésnél a barnázás progeszteron hiány is lehet, adott esetben pedig nem tudjuk, hogy van-e terhesség vagy sem.
Kérdező, csinálj tesztet, ha pozitív akkor irány az ügyelet!
Meseéljétek már el, hogy miért kellett lepontozni a válaszomat. Nem írtam hülyeséget, én minden terhességemnél 5 hetesen kezdtem el barnázni. Döbbenet, hogy itt már csak azok az ősanyák vannak jelen, akinél nem létezik a barnázás terhesség alatt...örüljetek és tegyétek össze a két kezeteket, hogy ezt nem kellett megtapasztalnotok, de csak ezért ne pontozzatok le, mert sajnos sokan járnak ebben a cipőben! Köztük én is! Lassan vicc kategória ez az oldal.
Akkor még bőven csinálhatsz tesztet, ha addig nem jön meg.
#4 Mikor kellett volna megjönnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!