Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek élnek a szülei kapnak...

Akinek élnek a szülei kapnak valami támogatást,amikor érkezik a pici?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem feltétlen anyagilag gondolok,hanem például segítenek-e beszerezni a baba érkezéséhez szükséges dolgokat,ruhákat,eszközöket vagy ti is mindent egyedül oldotok meg? Nálunk élnek a mi szüleink,de egy bodyt nem vesznek az érkező unokának. Mindent egyedül szerzünk be,persze értem,hogy ez a normális,a mi gyerekünk,nem más feladata,hogy helyettünk megvegye,csak kíváncsi vagyok,hogy másnak a szülei segítenek-e ebben,vagy felajánlják,hogy ők vesznek valamit az érkező jövevénynek vagy ilyesmi.

2020. okt. 29. 09:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az én szüleimtől rengeteg mindent, és semmit nem meglepiből, mindent egyeztettünk. Anya el is jött velünk vásárolni, illetve most eljön hetente egyszer kb 3 óra hosszára babázni apukámmal és a tesóimmal, és hoz jó kis házikosztot. Jó lenne, ha tudnának jönni többet, de hát mindenki dolgozik, és 300 km-re laknak.

A férjem szülei és testvére ugyanabban a városban laknak, mint mi, de semmivel nem segítettek. A tesójáéknak 2 gyereke van, de semmi használt cuccot nem kaptunk, mondván, hogy terveznek még gyereket. Hát jólvan, szerencsére nem vagyunk rászorulva. A szülők nem segítettek és a babát sem látták még és nem is akarják, az anyja engem nem is ismer, mert eleve utál, elvettem tőle a kisfiát. Hát igen, nem vagyunk egyformák... legalább egy normális nagyszülőpárja lesz a gyerekünknek.

2020. okt. 29. 12:36
 22/24 anonim ***** válasza:
22%
Nem lehet h nem mernek venni semmit??? Megszületett már egyeltalán? Őszintén szólva én sem vennék addig semmit... Minek? Magamból kiindulva legalábbis minden nagyobb dolgot én szeretnék kiválasztani és arra sem vágyom (sőt, isten ments) h esetleg díszkísérettel menjek bababútort és babakocsit választani. Ha meg van a baba nyilván visznek neki/neked ajándékot /ruhát stb...az, h még nem vettek semmit, nem jelenti azt h nem szeretik majd, v nem várják Ha akkor sem, akkor passz..
2020. okt. 29. 12:57
 23/24 anonim ***** válasza:
18%
Én megőrülnék amúgy ha segíteni akarnának a beszerzésben. Mit kell azon segíteni nem értem. Más ettől megy a falnak.. És összetenné a kezét ilyen nagyszülőkért.
2020. okt. 29. 12:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 2 véglet van. Anyumék semmit nem vettek, nem segítenek semmiben.

Anyósom pedig annyira rá volt kattanva a témára hogy az kiborító volt. Állandóan hajtogatta hogy mi ne vegyünk semmi ruhát, ágyneműt stb a babának mert ő intézi. A nagyobb unokák kinőtt holmijait összegyűjtötte (volt köztük foltos, kopott szakadt tehát nem jó állapotúra kell gondolni), használt ruhákat kezdett vásárolni agyba-főbe. Hiába kértem hogy ne vegyen kérdezés nélkül semmit nehogy potyára költekezzen, hisz nekem más az ízlésem, vagy legalább egyeztessünk, meg se hallotta. Folyton le lettem cseszve hogy minek vásárolok a gyereknek mikor ő megmondta hogy nem kell...o.O.

Le lett állítva erélyesebben mert más nem használt, azóta nyugi van.

Szerintem egyik véglet sem előnyös.

2020. okt. 29. 20:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!