Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+1 hetesen petezsák?

5+1 hetesen petezsák?

Figyelt kérdés

5+1 hetes vagyok, az orvos hasi uh-n egy 4 mm-es petezsákot látott. Nem mondta, hogy ne lenne rendben, 2 hét múlva kell visszamennem, de ahogy itthon olvasgattam,kB mindenkinek 8-10 mm-es volt a pzs, sőt...

Aki ennyi idősen volt uhn, mit tapasztalt? Kicsit sikerült beparáznom...

(doki rendelt be ilyen hamar, mert progipótlás kell)

2020. okt. 28. 11:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
4-eske veled minden rendben azóta?
2021. jan. 9. 12:00
 42/43 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ki hogy van azóta? :)

2021. ápr. 1. 22:54
 43/43 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok, aki elég sok hozzászólást írt, legutóbb a negyvenest, mi adtuk karácsonyra anyóséknak az örömhírt. Én GDMes lettem, szerencsére diétával tökéletes a cukrom. A szülés időpontja most legutóbbi méretek alapján június 13,és nekünk is kislányunk lesz. Hétfőn megyek orvoshoz, ooyan kíváncsi vagyok, hogy már mekkora a kis hercegnő. A mozgásai alapján én érzem vagy 2,5 kilónak :D Ti hogy vagytok kérdező?
2021. ápr. 27. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!