5+1 hetesen petezsák?
5+1 hetes vagyok, az orvos hasi uh-n egy 4 mm-es petezsákot látott. Nem mondta, hogy ne lenne rendben, 2 hét múlva kell visszamennem, de ahogy itthon olvasgattam,kB mindenkinek 8-10 mm-es volt a pzs, sőt...
Aki ennyi idősen volt uhn, mit tapasztalt? Kicsit sikerült beparáznom...
(doki rendelt be ilyen hamar, mert progipótlás kell)
Én meg amióta előjöttek a tünetek, a kávéra gondolni sem tudok, pedig előtte nagy kávés voltam.
Pár napig migrénem is volt, szerintem a koffeinhiánytól
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én voltam hétfőn dokinál, csak annyira kapcsolta be az uht, hogy megnézze, hogy élő magzat e és mekkora az ülőmagasság, semmi mást, levették a vért (prenara mentem, végül ott bent fél perc alatt a niftyre böktem) és majd 17-en kell visszamenni rendes genetikai uhra, addigra remélhetőleg lesz véreredmény is.
46 mmes egyébként, igazán babás már :)
Nekem még a doki nem írt semmit a kiskönyvbe a szülésről, majd a genetikai uh után.
Igen, sajnos elég sok idő, mert Kínába megy ki a vér, de hátha az uh-ra meglesz :)
Most volt 1-2 napom, amikor azt hittem, hogy vége a rosszullétnek, de ma már megint kiabáltam a wc-be :) A cicifeszülés viszont minimális már.
Jó eredményt kaptál a vér+uh-n? A nemére kaptál esetleg tippet?
A nemére semmi tippet nem kaptam, sajnos a kórházban van egy elég magának való doki és pont kifogtam, rossz kedve is volt. Amúgy minden rendben, vér is oké.
Kalkulátor alapján kb mikor kéne jönnie a babádnak?
Őszintén sajnállak a hányások miatt.. De mostmár csak vége lesz! Azt hallottam a hideg cola tud rajta csillapítani.
Sziasztok!
Megvolt ma a genetika, megjött a nifty eredménye is: egészséges kislány, az uh szerint 12+4 hetes :)
Mindene rendben van, de hogy ne legyek teljesen nyugodt, a lepény mellsőfali, valamennyire érinti a méhszájat és rajta van a korábbi császárhegemen. A doki el se akarta mondani, én kérdeztem rá, azt mondta, hogy nem kell még vele foglalkozni, majd csak jó pár hét múlva, mert addig változhat, de azért nem esett jól hallani, mert ha ott marad, az nagy gáz.
Szóval (bár tényleg azt mondta a doki, hogy még engedjem el a dolgot, ne foglalkozzak vele és örüljek a babának) annyira nem felhőtlen a boldogságom.
Egyébként még mindig gyötör a hányinger, hányás, de ez már teljesen mellékes :)
Ti hogy vagytok?
Utolsó vagyok.
Sajnálom a helyzetet, de igaza van a dokinak, próbáld elengedni és a legjobb eshetőségre gondolni. Nekem is mellsőfali a lepény, de nekem még első gyermek lesz, nem mondták, hogy gond lenne. Hétfőn megyek ultrahangra, addigra betöltjük a 14 hetet és remélem minden rendben lesz. Szenteste közöljük anyósomékkal az örömhírt, egy uh fotó és egy kiscipő lesz az ajándékuk :)
Azzal nincs semmi baj, hogy neked mellsőfali, ne aggódj :)
Ügyes vagy, hogy kibírtátok eddig, gyönyörű ajándék lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!