5+1 hetesen petezsák?
5+1 hetes vagyok, az orvos hasi uh-n egy 4 mm-es petezsákot látott. Nem mondta, hogy ne lenne rendben, 2 hét múlva kell visszamennem, de ahogy itthon olvasgattam,kB mindenkinek 8-10 mm-es volt a pzs, sőt...
Aki ennyi idősen volt uhn, mit tapasztalt? Kicsit sikerült beparáznom...
(doki rendelt be ilyen hamar, mert progipótlás kell)
Van valami hír?
Nekem sajnos alig nőtt a petezsák. Most 6+2-n 9,7 és csak szikhólyag van. Remélem, hogy te jobb híreket kaptál.
4-es voltam
Szia!
A dokinak nem volt jó a foglalt időpontom, így választhattam, hogy ma vagy később megyek, így pont ma mentem én is vizsgálatra.
Nekem volt embrió és szívhang is, de annyira pici, tényleg csak egy kis pötty, hogy nem foglalkozott a méretével, csak annyit mondott, hogy az a lényeg, hogy van életjel,és a petezsákot sem mérte le, csak megjegyezte, hogy szép, és nem is foglalkozott vele tovább. (egyébként a környék legjobbja, ő a főorvos, szóval nem azért nem mérte, mert ne lenne alapos)
Az, hogy van szikhólyag neked, mindenképp jó jel, lehet van már ott embrió is, csak neked is icipici még, a dokid gépe meg lehet nem olyan jó.
Mit mondott, mikor kell visszamenned? És a méretekre mit mondott?
Doki ilyenkor még azért nem mond se jót se rosszat mert ezzel védi magát amiben igaza van. Gondolj bele ha azt mondja minden rendben lesz, jövőhéten tuti lesz szívhangja de még sem lesz akkor meg felháborodás rosszabb esetben.
Nekem nem mondott semmit mekkora hány hetes csak annyit tudok, hogy 7mmes szabályos petezsák. Hcg vizsgálat holnap lesz.
Kétségek lesznek benned. Azóta mi történt? :)
16os,nagyon örülök, boldog babavárást. Mennyit számít egy jó gép :)
Betti1534,azóta van szívhang, a terhességi tünetek pedig kezdenek az elviselhetetlenbe csapni 🤢
Első baba? :)
Örülök, hogy van szívhang gratulálok és boldog babavárást :) remélem nekem is lesz 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!