5+1 hetesen petezsák?
5+1 hetes vagyok, az orvos hasi uh-n egy 4 mm-es petezsákot látott. Nem mondta, hogy ne lenne rendben, 2 hét múlva kell visszamennem, de ahogy itthon olvasgattam,kB mindenkinek 8-10 mm-es volt a pzs, sőt...
Aki ennyi idősen volt uhn, mit tapasztalt? Kicsit sikerült beparáznom...
(doki rendelt be ilyen hamar, mert progipótlás kell)
Köszönöm! Sikerült tényleg jól betojatni magamat...
Boldog babázást :)
Szia! Én tegnap reggel voltam 5+2-n uh-n és 5,7 mm petezsák se szikhólyag, se embrió. Ugyanúgy parázom, mint te. :)
Én jövő csütörtökön megyek újra és nagyon remélem, hogy addigra lesz már embrió és szívhang. Kitartás, minden rendben kell, hogy legyen!
Köszönöm 3as, jó ilyet olvasni :)
4es,neked se mondta a doki, hogy ez így ne lenne jó, igaz?
Nekem 2 hetet mondott a doki, most foglaltam időpontot, de nem bírok addig várni, így másfél hétre foglaltam :)
4-es vagyok. Nekem azt mondta, hogy oké. Én is olvastam, hogy volt aki ilyenkor már szívhangot hallott, stb, de lehet, hogy el volt számolva valami. Nekem ez a 5+3, ami ma van az a együttlét és a hcg eredményhez van számolva. Mesi szerint már ma 6+0 lennék, de biztos, hogy nem vagyok, mert 32-34 napos ciklusaim vannak.
Reméljük, hogy legközelebb mi is látunk és hallunk mindent, amit kell.
Azért ha valaki olvassa és neki is csak petezsák volt 5+pár naposan az írja meg légyszi megnyugtatásként.
Majd írj, hogy mi lett!
Remélem mindannyiunknak rendben lesz 🙏🤞
Eszembe se jutott volna aggódni, mert nem jelzett semmi bajt a doki, de én okos, előkaptam a gyakorit... Most meg izgulhatok jó pár napig... Főleg, hogy minimális mellfeszülésen, meg görcsölgetésen kívül tüneteim sincsenek...
Ti hogy vagytok egyébként?
3-as vagyok.
De tényleg ne parázz, én azt nem értem, miért írnak olyanokat, hogy valakinek 5+0 hetesen 10mm-es a petezsák, akkor még nem is "szabadna" ilyen nagynak lennie, a 4-7 mm a normális.
Lehet, hogy náluk előbb fogant vagy ágyazódott be.
Nincs semmi gond, hidd el, én is végigolvastam feleslegesen egy csomó ilyen kérdést, tök idegbetegen mentem a következő ultrahangra 7+1 hetesen, de akkor már 10 mm kis embrióm volt szívdobogással, sőt, a 12. heti UH-n már 3 nappal nagyobbnak mérték, pedig tuti nem fogant 3 nappal korábban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!