39. héten harántfekvés. Befordulhat még?
Kedves 9-es!
Neked nem kellene félretájékoztatnod, mert pont erre nincs szüksége.
Egyrészt igen, harántfekvésnél nem fogják megvárni, hogy beinduljon, mert az életveszélyes állapot,azért is fektették be, mert ha véletlen beindul, nem biztos hogy van idő beérni a kórházba mielőtt...Engem is ezért császároztak a 38. héten, hogy véletlenül se indulhasson be magától, mert a karja/válla fog beesni a medencébe, és beszorul vagy a köldökzsinór esik előre.
A babát nem tették mellre! És az őrzőből sem biztos, hogy leengedik pár óra múlva, esetemben és a többi szobatársam esetében pl egész estét ott voltunk, és másnap dél körül, tehát 25 óra után kaptuk meg a babáinkat. Baross utca, I-es számú klinika
Minden kórházban más, te honnan tudod hol van? Nem írta.
Úgyhogy köszönjük Emese a fals infókat.
És más traumáit se kicsinyeld le, te így gondolod más meg máshogy.
Én semmi extrára nem készültem, és meglepett maga a csm. nyerssége, brutalitása, az utána levő nálam hetekig! tartó fájdalom, stb. Igenis valljuk be hogy ez egy elég barbár dolog, és ha előre így készül lelkileg talán nem fogja annyira megviselni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!