Toxoplazmózist mikor vizsgálják?
Figyelt kérdés
12.heti vérvételen nézték nálam először. Annak eredménye negatív lett, viszont antitest sem volt, tehát nem találkoztam még vele. Ezért akkor az orvosom azt mondta, hogy ezt vizsgálni kell majd a terhesség során. 26.hetes kismama vagyok, de azóta nem nézték.
Mikor szokták ilyen esetben még vizsgálni? Illetve hányszor?
2020. okt. 19. 09:24
11/14 anonim válasza:
Nekem nem vizsgálta a kutya sem, nincs már benne a protokollban (csak ha munkahelyi vagy egyéb ok miatt fokozott a rizikó), magánban tudtam volna kérni, ha érdekelt volna.
12/14 anonim válasza:
Én is kéthavonta magánra mentem de nekem rá is van mindig írva a laboreredményemre, hogy terhes esetben X hét múlva újra kell nézni.
13/14 anonim válasza:
Nekem sem lett nezve egyszer sem eddig (31 hetes vagyok).
14/14 anonim válasza:
Nekem az első terhességnél megindokolt kérésre ingyen megnézték, mert macskát tenyésztettem. Pozitív lett, de régi fertőzésből, tehát védett vagyok én is, meg a mindenkori magzataim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!