Kismama vagyok, és.lidlben kapható füstölt szalámiból ettem egy keveset. Azóta olvastam, hogy nem kellett volna. Ugye nem lehet ettől baja a babának?? Számít ilyenkor a mennyiség? Esetleg okozhat leiszteriózist?
1-es, végre egy normális válasz, normális orvosi tanáccsal! Hihetetlen, hogy mit össze paráztatják itt egymást a felvágotton meg hasonlókon a nők... Európában nagyon ritka a listeria, terhességben meg aztán pláne, szóval tényleg kb. ilyenek az esélyek.
A lényeg hogy nem kell betolni otthon nyersen a kolbászba töltenivalót, és nem lesz baj.
Figyelj mindent ehetsz ami jol esik.
Kiveve ha allergias vagy, vagy cukor dieta, vagy mas klinikai eset....
Nem kell tulspirazni ezt. Mertekkel valtozatosan mindent ehetsz. A lecsotol a szalonnan at a zoldsegig.
Én kB csak téli szalámit ettem terhesen, azt kívántam. Miután megtudtam hogy nem nagyon lehetne enni, tökre féltem mert tonna számra ettem. Nekem és a babának se lett semmi baja, nyilván ezt nem azért írom hogy akkor egyen nyugodtan mindneki.
Ez csak az én tapasztalatom volt.
A következő babanal már tudni fogom h nem lehet, 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!