Menstruációm időben jött, teszteltem mert éreztem valami furcsa. Halvány pozitív, menstruációm második napján vagyok. Normál mennyiségű és állagú. Most mi van HELP?!
Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 17:46
1/10 anonim válasza:
Kémiai terhesség volt (valami elindult de nem fejlődött tovább/nem tudott megtapadni rendesen). A menstruációval ki fog magától ürülni.
2/10 A kérdező kommentje:
Elmegyek orvoshoz ha nem lesz negatív tesztem egy hét múlva sem,de akkor ez több mint valószínű nem élő terhesség?
2019. nov. 8. 18:16
3/10 anonim válasza:
Most menj orvoshoz!!!! Ha terhes vagy és progeszteron kell még megmenthető a terhesség.
4/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges az orvos. Az ilyen korai terhességgel nem fognak semmit tenni, ha elmegy most.
Tapasztalat.
5/10 A kérdező kommentje:
Menstruációm 4.nspján vagyok a teszt még mindig halványan mutat
2019. nov. 10. 19:59
6/10 anonim válasza:
Mutasd meg azt a halvány tesztet légyszi.
7/10 anonim válasza:
Magán úton keress egy orvost, kérdezd meg tőle ő minek gondolja. És hogy javasolja e hogy elmenj hozzá.
Szerintem megnézném hogy mégis mi van most. Vagy tudna tapasztalatból mondani valamit.
8/10 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Több mint egy hét telt el, nem jutottál el az orvoshoz? Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!