Mik voltak a terhesség jelei nálatok, MIELŐTT a teszt pozitív lett? Mi volt másmilyen, vagy furcsa? (Köszönöm, de most olyanok ne írjanak, akik nem tapasztaltak semmit)
Szédülés,ami egyáltalán nem jellemző rám. Kitartott a 12. hét végéig.
Nem is gondoltam terhességi tünetnek, csak a pozitív teszt után kapcsoltam össze a kettőt.
Nekem a nem várt előtt mindig száraz napjaim vannak/voltak,viszont már a nem várt előtt kicsivel több mint egy héttel erős fehér folyasom volt,és én már onann tudtam mivel mindegyik terhességem így kezdődött. :) Ezek mellett volt a nagyon erzekeny mell,és erős derék fájdalom viszont ez néha pms tünet is volt "normal" menzesz előtt ezért nem igazán forditottam rá nagy hangsúlyt.
Egy 8hetes kismama. :)
Feltűnően sűrűn jártam pisilni, de a felfázás minden egyéb tünete nélkül, amikor eszembe jutott, hogy talán tesztelni kéne...Ja, és folyton elérzékenyültem, elbőgtem magam valamin, azt nem kötöttem össze a lehetséges terhességgel akkor még, de utólag látom, hogy az már a hormonok bekavarása volt, mert alapból nem vagyok ilyen.
Meg egyébként utólag jutott eszembe, hogy egyik éjjel felébredtem rá, hogy duzzadnak, fájnak a melleim, és a hasam szintén görcsölt... az gondolom az ovu volt :) De akkor még nem tudtam.
A mell oldalàn fàjt mindkèt oldalon.Az mindig gyanús;)
Mint egy jò vàllazos kondi utàn izomlàz èrzès..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!