Késett a menstruációm majdnem 2 hetet.3 nagyon halvány pozitiv tesztem lett. De ami tegnap este történt. Szeerintetek lehetem terhes?
Kemia terhessegnel nem kesik, a koran tesztelok veszik csak eszre, 2 het kesesnel mar szivhangja is lehet az embrionak!!
Kerdezo, irany a doki, ha szeretned a babat, de lehet mar keso, vagy az is lehet h hematoma vagy hormonhiany vagy barmi, siess!!
Jézusom, hány ilyen kérdés van már, te jó ég...Miért?
Bakker, ha nekem pozitív tesztem lenne, majd jön belőlem a vér azonnal rohannék az ügyeletre, vagy hívás az orvosnak, vagy bármi, ez nem játék, lehet vetéléstől kezdve méhen kívüliig bármi, hematoma, hormonprobléma, amiket időben akár még orvosolhatsz is.... Ne várjatok már ezzel könyörgöm!!! Terhesség+vérzés = irány az orvos!!!!
Két hét késés nem beágyazódás. (Ha pozitív a teszt, akkor már beágyazódott az embrió és termeli a hormonokat.)
Menj orvoshoz!
Valószínű, hogy vetélésről van szó.
Ha méhen kìvüli lenne nem lenne alkalmad ide kérdést intézni a fájdalomtól.
Orvoshoz el kell menni, hogy UH-val megnézze kiürült-e rendesen az embrió,mert küretre lehet kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!