Mik voltak a terhesség jelei nálatok, MIELŐTT a teszt pozitív lett? Mi volt másmilyen, vagy furcsa? (Köszönöm, de most olyanok ne írjanak, akik nem tapasztaltak semmit)
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 21:50
11/35 anonim válasza:
Nekem a mensi kimaradása :) de amúgy is gondoltuk hogy terhes vagyok mert nem védekeztünk egyáltalán. Amikor mar biztos voltam benne(teszteltem) jött a hányás, szédülés, étvágytalanság. Az első három hónap kibírhatatlan volt a hányás miatt. 37 hetesen a vége felé kezd megint kicsit kényelmetlen lenni. :)
12/35 anonim válasza:
Ez ugyan nagyon ezoterikusan hangzik, de egyszer csak 'rám tört' az a megmagyarázhatatlan érzés, hogy valaki elkezdett növekedni odabent. Villámcsapásszerű felismerés volt, mert semmi fizikai tünet nem volt előtte. Maximum annyi, hogy a menzeszem jóval rövidebb és gyengébb volt a megszokottnál. Másnap teszteltem és pozitív lett 😊
13/35 anonim válasza:
Vicces, de én a másodikra abból jöttem rá, hogy folyton másztam rá a férjemre, ugyanúgy, ahogy az elsővel is az elején. 😄 Semmilyen tünetem nem volt egyébként egyikkel sem, de ez a “kanosság” extrém mértékben.
14/35 anonim válasza:
Az egyik pillanatban majdnem meghaltam az éhségtől, utána meg csak turkáltam az ételt, nem kívántam. Ha csak megmozdultam, máris hulla fáradt voltam, egész nap csak aludtam volna. Nekem előtte is elmaradt a menstruációm, szóval inkább hormonális bajra gondoltam, de ez pont Karácsonykor volt.
15/35 anonim válasza:
Extrém erős pms tünetek (mellfájás, egy héttel a teszt előtt majd meghaltam annyira görcsölt a hasam), mondtam is a barátnőknek, hogy tuti a falat kaparom, ha megjön...😅 Amúgy ami érthetetlen volt a teszt előtt, hogy teljesen száraz voltam mindig és a libidóm is nulla lett. A szárazság a 16. hétig tartott, a libidóm még most is csak elvétve talál meg, pedig terhesség előtt elég nagy volt.
16/35 anonim válasza:
Tipikus pms tünetek:görcsölés,mellfájdalom,állandó pisilési inger és fáradtság. Nekem azért volt gyanús, mert szinte sosem voltak tüneteim de akkor egyszerre jelentkezett az összes.
17/35 anonim válasza:
Allando emelyges. Egesz nap erosen. Okt 19-en voltunk egyutt, November 2-3-tol mar igy ereztem. 9-en mar delutan eros pozit teszteltem.
18/35 anonim válasza:
Nekem már a negyedik héten hányingerem volt. Először persze azt hittem, hülye vagyok, meg csak beképzelem, mert annyira szeretném, de 29. napon pozitívat teszteltem. A hányinger pedig azóta is állandó barátom. 14. hétben járok.
19/35 B.baby válasza:
Nekem semmi jele nem volt, Max. annyi hogy fáradtabb voltam, mint szoktam. Először a 6.héten volt fáradékonyság, érzékenység.. A hormonok dúltak, mell eresedni kezdett és duzzadni, majd hányinger stb..
20/35 B.baby válasza:
Nekem semmi jele nem volt, Max. annyi hogy fáradtabb voltam, mint szoktam. Először a 6.héten volt fáradékonyság, érzékenység.. A hormonok dúltak, mell eresedni kezdett és duzzadni, majd hányinger stb..
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!